Το είπε και το έκανε: Επιχειρηματίας πέθανε με ευθανασία σε Ελβετική κλινική όπως υποσχέθηκε στο Linkedin

Το Σαββατοκύριακο ο 57χρονος Simon Binner ταξίδεψε στη Βασιλεία της Ελβετίας. Η κόρη του Hannah ανέβασε σήμερα στο διαδίκτυο ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στο οποίο συνόδευε μια φωτογραφία των γονιών με τη σημείωση πως την εμπνέουν.

Όλα αυτά ο 57χρονος ασθενής τα άφησε πίσω του καθώς, όπως ανακοίνωσε μέσω LinkedIn, πριν λίγες μέρες θα πεθάνει σήμερα, προγραμματισμένα, σε κλινική ευθανασίας στην Ελβετία, με τη γυναίκα του Debbie στο πλευρό του, όπως και έγινε.
Σοκαρισμένοι οι φίλοι, οι συνάδελφοι και οι γνωστοί του έγραψαν συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας τη στήριξή τους και στην οικογένειά του.


Ο 57χρονος επιχειρηματίας, διευθυντής σε εταιρεία που ασχολείτο με τη φροντίδα ηλικιωμένων ανακοίνωσε την ημερομηνία του θανάτου και της κηδείας του μέσω LinkedIn.

Η κατάστασή της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία καθώς τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με επιθετική μορφή μιας ασθένειας που «χτυπά» το νευρικό σύστημα.

«Καλύτερα ένα μοιραίο έμφραγμα ή να σκοτωθείς από μεθυσμένο οδηγό. Δεν μπορώ τίποτα θετικό να πω για την ασθένειά μου», έγραψε περιγράφοντας το πόσο υπέφερε λίγο πριν το τέλος του...

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ