Wonder Woman & Batgirl: Έτοιμες οι διάδοχοι της Βarbie που στα 56 της κουράστηκε...

Θα μπορέσει η «Γουόντερ Γούμαν» να σώσει την «Μπάρμπι»; Είναι νωρίς ακόμη για να απαντηθεί το ερώτημα.

 Το γεγονός είναι ότι στη «Γουόντερ Γούμαν», στη νέα κούκλα που προορίζεται για κορίτσια από 6 έως 12 ετών, στηρίζει τις ελπίδες της η Mattel για να κερδίσει το χαμένο από την «Μπάρμπι» έδαφος. Και είναι λογικό να μοιάζει κουρασμένη η αγαπημένη από τρεις γενεές κοριτσιών «Μπάρμπι», μια και εφέτος κλείνει τα... 56 χρόνια της.

Η αμερικανική Mattel σκέφθηκε ότι μισός αιώνας είναι πολύς χρόνος για να διατηρήσει τη λάμψη του ένα παιχνίδι, ακόμη κι αν πρόκειται για κούκλα. Γι' αυτό και υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον επίσης αμερικανικό όμιλο DC Comics, που της επιτρέπει να δανειστεί τις ηρωίδες του και να τις μετατρέψει σε παιδικές κούκλες.

Αποδίδει ακόμη 1 δισ. δολ. ετησίως
Ετσι στο Σαλόνι των Παιχνιδιών, που θα διοργανωθεί σε λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη, η Mattel θα παρουσιάσει τα νέα της «προϊόντα». Πρόκειται για τη «Γουόντερ Γούμαν», αλλά και το «Bat Girl» και τη «Χάρλεϊ Κουίν» και την παρέα τους, που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά την προσεχή άνοιξη.

Η κυκλοφορία της νέας γκάμας ηρωίδων της Mattel δεν σημαίνει, ασφαλώς, ότι θα σηματοδοτήσει το τέλος της παραγωγής της «Μπάρμπι». Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι η θρυλική κούκλα με τις θεϊκές αναλογίες (οι ειδικοί απεφάνθησαν ότι μόνο ένα στα 100.000 κοριτσάκια θα αποκτήσει τις αναλογίες της) αποδίδει ακόμη στην εταιρεία 1 δισ. δολ. ετησίως.

Οσο για τις νέες κούκλες, θα είναι λιγότερο εξιδανικευμένες από την «Μπάρμπι». Διότι οι ειδικοί (πάλι αυτοί) απεφάνθησαν ότι η σέξι γκαρνταρόμπα και τα ψηλά τακούνια δεν ενθουσιάζουν τα σημερινά κορίτσια, παρά μόνο τους σεξιστές μπαμπάδες τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ