Συμμαχίες της Αφροδίτης με Δία & Πλούτωνα - Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Και όμως είναι μία άκρως ερωτική εβδομάδα αυτή κυρίως γιατί ο Πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη αν και σε θέση πτώσης κινείται αποφασιστικά και κάνει και καλές συμμαχίες με το Δία και τον Πλούτωνα. 

 

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα συναισθήματά μας να μην τα παραδεχτούμε πρώτα εμείς και μετέπειτα οι αποδέκτες τους να μας τα ανταποδώσουν. Βέβαια, κάποιες φορές μας φρενάρει η λογική που γίνεται ανασταλτικός παράγοντας, γιατί δε μας αφήνει να εκδηλωθούμε, ή μας βάζει εμπόδια. Σίγουρα όμως, οι βαθιές μας επιθυμίες και ο ψυχισμός μας έχουν ανάγκη να εκδηλωθούν οπότε θα παραγκωνίσουν τη λογική και θα μείνουν μόνο σε σκέψεις.
ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρία για εσάς να παραδεχτείτε αυτά που νιώθετε και μάλιστα να αρχίζετε να τα εξωτερικεύετε κιόλας. Αυτό που σκέφτεστε και σας κρατάει πίσω είναι οι ευθύνες που απορρέουν από μία ερωτική σχέση. Και είστε έτοιμοι να στριμώξετε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο προσηλωμένοι στα επαγγελματικά σας, ή τουλάχιστον να μην το δείχνετε. Ένας τρόπος είναι να επικοινωνείτε σε στιγμές που δεν το κάνατε στο παρελθόν. Ενδιάμεσα στις ασχολίες σας, μία σας κουβέντα μπορεί να κάνει την ατμόσφαιρα αρκετά πιο ερωτική και να προετοιμάσει κατάλληλα την ώρα που θα συναντηθείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ

Έχω να πω τα καλύτερα για εσάς και να σας αφήσω να ενθουσιαστείτε χωρίς να σκέφτεστε απαραίτητα τι θα γίνει στο μέλλον. Οι στιγμές σας αυτή την εβδομάδα σας δείχνουν τον τρόπο που θα απελευθερωθείτε ερωτικά. Ο δυναμισμός σας θα τύχει σπουδαίας ανταπόκρισης και θα κάνει τους άλλους να έρθουν πιο κοντά. Βασικά, αυτό που σας διαφοροποιεί είναι ότι παίρνετε πρωτοβουλίες. Και μάλιστα δημιουργείται και καλές προϋποθέσεις. Αν καταφέρετε να πιστέψετε και όσα σας λένε, χωρίς να είστε καχύποπτοι τότε θα είναι από τις πιο απολαυστικές ερωτικές εβδομάδες!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και μάλιστα αυτή τη φορά δεν μπορείτε να μην είστε υποστηρικτικοί  αλλά και σας περιορίζει την  αυθορμητικότητα. Ερωτικά, για εσάς η εβδομάδα έχει σκαμπανεβάσματα γιατί βλέπετε ότι δεν έχετε τη συμπαράσταση που θα θέλατε και το πρόβλημα είναι οι αντιδράσεις σας. Μπορεί να είναι άγαρμπες ή και άδικες και μάλιστα να μην έχουν αφορμή το ίδιο το πρόσωπο. Μάλλον από αλλού έχετε φορτώσει και ξεσπάτε εκεί. Πάντως, μη γίνεστε άδικοι γιατί θα σας το ανταποδώσουν. 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εβδομάδα που για εσάς συνειδητοποιείτε αυτά που νιώθετε και μπορείτε πλέον να τα διεκδικήσετε. Να προσπαθήσετε τουλάχιστον. Αν έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν τώρα μπορείτε να τα βελτιώσετε. Αν δεν είχατε θέσει σωστές προτεραιότητες στα αισθηματικά, τώρα ξέρετε προς τα πού να βαδίσετε. Το καλό της εβδομάδας είναι ότι σας πιστεύουν. Το κακό της εβδομάδας είναι αν εμπλέξετε δικούς σας ανθρώπους στα ερωτικά σας. Και αν εμπλακούν από μόνοι τους, πρέπει να τους απομακρύνετε. Ακόμα και αν τους στεναχωρήσετε!
 
ΛΕΩΝ

Έχετε αυξημένες συναισθηματικές ανάγκες σήμερα και σίγουρα ξέρετε από ποιόν προέρχονται και πώς να σας τις καλύψει. Ξέρετε βέβαια ότι  πρέπει και εσείς να δώσετε για να πάρετε και έτσι να υπάρχει ισορροπία. Αυτό που σίγουρα έχετε καταλάβει είναι ότι οι εντάσεις των προηγούμενων ημερών δεν ωφέλησαν κανέναν και κυρίως εσάς. Το καλό είναι να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Αν δυσκολεύεστε να τα εκφράσετε τότε είναι που θα καταλάβετε ότι αυτό είναι μονόδρομος για εσάς. Ερωτικά, πάντως μπορείτε να νιώσετε πιο ασφαλείς, από ότι παλιότερα!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να επιβληθείτε αυτή την εβδομάδα και παρόλο που νιώθατε κάπως αδύναμοι και μπερδεμένοι τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο και γι’ αυτό και εσείς παίρνετε αποφάσεις. Προφανώς θα εκπλαγούν από την αλλαγή της στάση σας και το θάρρος σας, όμως εσείς πλέον δεν μπορείτε να περιμένετε. Καλά κάνετε και βιάζεστε γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά και κυρίως να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας. Δε χωράτε και φαίνεστε. Αυτό που πρέπει να προσπαθήσετε  όμως, είναι να μετριάσετε τον εγωισμό σας… Είστε τόσο επιβλητικοί στο σύνολο, που αυτό δεν χρειάζεται να το προβάλλετε καθόλου!
 
 ΖΥΓΟΣ

Ευτυχώς ξέρετε που να αναζητήσετε και τι να ψάξετε στα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα. Ο Ήλιος σας εγκαταλείπει και έτσι τουλάχιστον μπορεί να φωτίσει τις βαθύτερες ανάγκες σας. Αν δυσκολεύεστε να εκφραστείτε είναι γιατί αυτά που θέλετε να πείτε δημιουργούν υποχρεώσεις εκτός από εσάς και σε άλλους. Φροντίστε ωστόσο τα επαγγελματικά σας να μη σας χαλάνε την ερωτική διάθεση, γιατί το έχετε ξανακάνει στο παρελθόν και κάτι χάσατε που τώρα δεν μπορείτε να αποκτήσετε εκ νέου!
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική εβδομάδα για εσάς είναι άκρως ανανεωτική. Και μάλιστα με τρόπο που αρχίζετε και εκτιμάτε τους γύρω σας. Είστε κοντά στο να πάρετε ένα ρίσκο και να κάνετε ένα ταξιδάκι και τότε θα δείτε ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Η ρομαντική σας διάθεση μπαίνει σε καλούπια, τόσο όσο να έχει πιο ρεαλιστική βάση. Τώρα, πως μπορούν να συνυπάρχουν αυτά, είναι ένα θέμα που δε θα το λύσετε. Πάντως, ανοίγεστε και το αποτέλεσμα για εσάς είναι ότι παίρνετε ικανοποίηση!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που δε σας αρέσει αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σας είναι ότι σας κάνουν τύπου έλεγχο, και θέλουν να σας κατευθύνουν. Βέβαια, ξέρετε ότι αυτό δεν είναι και τόσο λάθος απλώς δε σας αρέσει ο τρόπος και δείχνουν να σας αμφισβητούν. Η αλήθεια είναι ότι τους έχετε απογοητεύσει και οι προθέσεις τους δεν είναι για κακό. Πάντως, δε φαίνεται να σας απασχολεί το ερωτικό κομμάτι τόσο όσο να θυσιάσετε παραπάνω χρόνο. Μάλλον έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις που θέλετε να τις κάνετε μόνοι σας! Είναι και αυτό ένα αγκάθι στην εβδομάδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε και εσείς που ξαφνικά νιώθετε ότι θέλετε να τα αλλάξετε όλα γιατί σας φαίνονται επιφανειακά και θέλετε να μπείτε στην ουσία και να ανανεωθείτε εκ βαθέων. Και τα ερωτικά σας είναι πρώτη σας προτεραιότητα. Βασικά, αυτό που σας νοιάζει είναι να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας. Κατά τα άλλα, αυτό που θα σας κάνει καλό είναι να νιώθετε και ανεξάρτητοι μέσα στην σχέση σας. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι εμπλέκεστε με τρίτα πρόσωπα. Αν είστε ελεύθεροι έχετε παραπάνω από μία επιλογές, οπότε σκεφτείτε να διαλέξετε το σωστό. Αν και ο έρωτας δεν αφήνει και τέτοιου είδους επιλογή!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε σκληρή γλώσσα αυτή την εβδομάδα γιατί έχετε κάνει την κριτική σας και θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να αφήνετε θέματα να αιωρούνται. Ερωτικά πάντως, δεν είστε διατεθειμένοι να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά και γι’ αυτό αν πάτε να το απαιτήσετε θα δείτε ότι η αίτησή σας θα απορριφθεί. Πάντως δείχνετε κάπως απόμακροι και αφοσιωμένοι σε άλλα θέματα, χωρίς να τα εξηγείτε και στους συνομιλητές σας και δημιουργούνται υποψίες. Αν δεν αποφασίσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με τα ερωτικά σας δε θα ασχοληθούν ούτε αυτά με εσάς! Αυτό να το ξέρετε! 
 
  ΙΧΘΥΕΣ

Είστε παραπάνω παρορμητικοί από ό,τι συνήθως οπότε και τα ερωτικά σας τα κυνηγάτε διακαώς. Αυτό που δεν κάνετε σωστά είναι η επίδειξη δυνάμεων. Αν είστε πιο δυνατοί κρατήστε το για τον εαυτό σας. Δε θα παλέψετε άλλωστε! Αν νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε μία εξομολόγηση για αυτά που νιώθετε να την κάνετε και μη φοβηθείτε ότι αποκαλύπτεστε... Άλλωστε το να κρύβεστε, δε σας ωφέλησε ως τώρα. Ο δυναμισμός μας μπορεί να αξιοποιηθεί για να βάλετε σωστές βάσεις ή να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες! Έτσι για να έχουν και ένα σωστό αντίκτυπο!
 

Πηγή: astrologos.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ