Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Οι πρώτες φωτογραφίες από τον Γύρο της Αθήνας που έγινε με μεγάλη επιτυχία - ανοικτό πια το κέντρο

Άνοιξαν και πάλι όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας καθώς ο ολοκληρώθηκε ο 29ος Γύρος της Αθήνας που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων. 

 

 

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 15.000 δρομείς όλων των ηλικιών με εκκίνηση και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.


Μπόμπιρες, παππούδες, ολόκληρες οικογένειες που σηκώθηκαν το πρωί και πήγαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου ήταν η εκκίνηση και ο τερματισμός, ήταν ανάμεσα στους 15.000 και πλέον ερασιτέχνες δρομείς που έδωσαν το παρών στους αγώνες που ποικίλαν, από 1.000 μ. έως 10 χιλιόμετρα.

Και αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία είναι πως τρέχοντας στο κέντρο της Αθήνας οι πολίτες βοήθησαν να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, καθώς θα δοθεί ένα ευρώ για κάθε δρομέα, για την αγορά ηλεκτροεγκεφαλογράφου που θα προσφερθεί στο Νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» για την πρόληψη και θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ