Ξύπνησε από το κώμα ο Λαμάρ Όντομ και ζήτησε να δει την Κλόε Καρντάσιαν - Τι της είπε & την συγκίνησε

​Ενώ πληροφορίες τον ήθελαν εγκεφαλικό νεκρό και την ώρα που οι γιατροί του δήλωναν απαισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του, αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την Παρασκευή πως ο πρώην σταρ του NBA ξύπνησε από το κώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία 24ωρα αφότου ο βρέθηκε αναίσθητος σε πολυτελή οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, ο 35χρονος άνοιξε τα μάτια του και ζήτησε να μιλήσει με την Κλόε Καρντάσιαν, από την οποία -όπως έγινε γνωστό- δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «E!», ο Λαμάρ είπε στην Κλόε Καρντάσιαν «Γεια σου μωρό μου», ενώ απάντησε θετικά, όταν οι γιατροί τον ρώτησαν αν ήθελε να δει τα παιδιά του.

«Δεν έχει καμία εγκεφαλική δραστηριότητα. Είναι εγκεφαλικά νεκρός. Οι έλεγχοι δεν έδειξαν καμία λειτουργία», έλεγαν στο Radar πηγές από το νοσοκομείο, σημειώνοντας πως η λειτουργία των νεφρών του μειώνεται καθημερινά και υποβάλλεται σε διάλυση.

Σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι η Κλόε και ο Λαμάρ έχουν χωρίσει από το 2013, εν τούτοις το διαζύγιο δεν έχει τυπικά ολοκληρωθεί και η τηλεπερσόνα παραμένει η πιο στενή εν ζωή συγγενής του. Για τον λόγο αυτό, πολλά ΜΜΕ μετέδιδαν πως η Κλόε θα χρειαζόταν να αποφασίσει σύντομα για την αποσύνδεσή του από τα μηχανήματα.

Εν τω μεταξύ, συνεχώς έρχονται στο «φως» νέα στοιχεία για το πώς βρέθηκε ο Λαμάρ Όντομ στον οίκο ανοχής. Ο ιδιοκτήτης του παραδέχθηκε ότι ο πρώην σταρ του NBA είχε ήδη ξοδέψει 75.000 δολάρια τις τρεις ημέρες που έμεινε στην πολυτελή σουίτα του οίκου ανοχής, απολαμβάνοντας την συντροφιά των κοριτσιών. 

Μάλιστα, ο Όντομ είχε ζητήσει την υπηρεσία «girlfriend», όπου η πόρνη περνά μια ολόκληρη μέρα μαζί του, ενώ εκτός από το σεξ, περιλαμβάνονται σε δραστηριότητες όπως μαγείρεμα και φαγητό.

«Ήταν απελπισμένος για παρέα, ήθελε να μιλήσει για όσα τον βάραιναν», λένε οι εργαζόμενοι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας δεν σταμάτησε τη χρήση ναρκωτικών, όσο διάστημα βρέθηκε εκεί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ