Royal baby alert: H ''άτακτη'' πριγκίπισσα της Σουηδίας Sofia & ο Carl Philip περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Μετά τα δυο παιδιά της πριγκίπισσας Madaleine και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας Victoria, και ο αδελφός της πρίγκιπας Carl Philip ετοιμάζεται για γεννητούρια και “έντυσε” το παλάτι της Σουηδίας στα γιορτινά!

 Ο 36χρονος πρίγκιπας που παντρεύτηκε το καλοκαίρι με την αγαπημένη του Sofia Hellqvist ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον πρώτο διάδοχό του και είναι στα καλύτερά του.

 
Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Ανυπομονούμε να γίνουμε γονείς”, ήταν τα λόγια του πρίγκιπα στην επίσημη ανακοίνωση των ευχάριστων νέων. Το μωρό, σύμφωνα με το παλάτι, αναμένεται να γεννηθεί τον Απρίλη του 2016 και θα είναι το πέμπτο στη διαδοχή του θρόνου.


 
Το ζευγάρι ήταν για πολλές μέρες το talk of the town στα διεθνή ΜΜΕ. Ο γάμος τους στη Στοκχόλμη ήταν εντυπωσιακός και όλα τα φλας ήταν φυσικά πάνω στη νύφη που ζούσε το μύθο της “Μοντέρνας Σταχτοπούτας”... Κι αυτό γιατί η Sofia ήταν το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ που συμμετείχε σε ριάλιτι με πολλές “πικάντικες” σκηνές στην πισίνα και όχι μόνο... κάτι που δεν άρεσε πολύ στη βασιλική οικογένεια.
 
Ο Carl Philip, όμως δεν άκουσε κανέναν και μετά από πέντε χρόνια σχέσης με την Sofia του παντρεύτηκαν και τώρα περιμένουν και το μωράκι τους.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ