«ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» - Τρίτη χρονιά επιτυχίας στο θέατρο Κάππα - Με Παπαδόπουλο, Παπαματθαίου, Ραμπότα & Κοτσαηλίδου

Στο Θέατρο Κάππα συνεχίζεται για τρίτη χρονιά λόγω μεγάλης επιτυχίας από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η ξεκαρδιστική κωμωδία, «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» με τους  Σπύρο Παπαδόπουλο, Τάκη Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα και Νικολέτα Κοτσαηλίδου, σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου.

 Ένα έργο  γραμμένο από τον Florian Zeller, τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, ο οποίος, αφού παρακολούθησε την παράσταση στο Θέατρο Κάππα, δήλωσε : «είναι ευτυχισμένη στιγμή για έναν συγραφέα, να παρακολουθεί εκτός από τα στενά δικά του σύνορα, το έργο του να απογειώνεται. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δημιούργησε την καλύτερη παράσταση απ’όσες έχω παρακολουθήσει για το “Μου λες αλήθεια;” και νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος με την επιτυχία του έργου μου στην Ελλάδα!».

Το «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» είναι μια πανέξυπνη κωμωδία με θέμα την απιστία. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του... κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα.... και η αλήθεια κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει σαν την "μικρή Ελένη που δεν την παίζουν οι φιλενάδες της"... περιμένοντας να’ ρθει η ώρα της  να "λάμψει".
Ναι αλλά αν λάμψει αυτή, θα σκοτεινιάσουν οι ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι μια χαρά τα βόλευαν με τα ψέματα... διότι κακά τα ψέματα, η αλήθεια πονάει! 

«Επειδή - όπως είναι φυσικό-  έχουμε ασχοληθεί πολύ με το έργο, σας… προειδοποιούμε: Δεν είναι αυτό που φαίνεται! Εμείς, όσο το διαβάζαμε, τόσο μπερδευόμασταν! Δεν έχουμε καταλήξει πότε λένε αλήθεια, πότε ψεύδονται ή αν εννοούν αυτά που λένε οι ήρωες που ενσαρκώνουμε! Αυτή ήταν άλλωστε εξαρχής η πρόθεση του συγγραφέα. Υπονοούμενα, αφαιρετικός λόγος, παιχνίδι με τη λογική, τίποτα δεν μπαίνει στη θέση του, καμία παρεξήγηση δεν λύνεται, ένα finale μετέωρο- καμία σχέση με happy end- και όποιος κατάλαβε- κατάλαβε!»
Σπύρος Παπαδόπουλος

ΠΑΙΖΟΥΝ 
Σπύρος Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο κύριος με το σμόκιν, Στέλιος Πέτσος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία : Σπύρος Παπαδόπουλος
Μετάφραση : Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Σκηνικά : Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια : Μάκης Τσέλιος
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ 
Μουσική : Παναγιώτης Τσεβάς 
Συνεχίζουμε τη φιλοξενία 30 ανέργων την ημέρα σε όλες μας τις παραστάσεις, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ :

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Τετάρτη : 19:00 λαϊκή απογευματινή
Πέμπτη :  19:00 λαϊκή απογευματινή
Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00 και 21:00 
Κυριακή :  20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 
Τετάρτη και Πέμπτη (λαϊκή απογευματινή)     Γενική Είσοδος 15 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 10 €

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή  Γενική Είσοδος 20 €
 Φοιτητικό 15 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 10 €

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ