Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: «Χοντρό» επεισόδιο μεταξύ της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών του ΚΚΕ

Στο βήμα ήταν ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός ο οποίος χωρίς καμία πρόκληση επιτέθηκε στην ΚΟ του ΚΚΕ σχετικά με την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902.

«Να μας πουν οι σύντροφοι του ΚΚΕ σε ποια offshore έχουν πουλήσει το τηλεοπτικό σταθμό» επέμεινε φωνάζοντας, ενώ έφυγε από το βήμα κουνώντας το χέρι απειλητικά προς την πλευρά τους. «Δώσε μου τα στοιχεία σε αυτούς που το πουλήσατε» συνέχισε την ίδια στιγμή που η ΚΟ του ΚΚΕ σηκώθηκε διαμαρτυρόμενη να αποχωρήσει από την αίθουσα.

«Στο Β Πειραιά η Χρυσή Αυγή πήρε 9,5% δεν πήγατε καλά συντρόφια» συνέχισε προκλητικά ο κ. Λαγός.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος απείλησε με παρέμβαση του φρουράρχου.Κάτι που δεν πτόησε τους βουλευτές της ΧΑ.

«Εμείς δεν φοβηθήκαμε τους κουκουλοφόρους και τους άλλους που μας πήγαν μέσα. Σιγά μην φοβηθούμε και το φρούραρχο» απάντησε ο Γιάννης Λαγός αποκαλώντας το ΚΚΕ τσιράκια του συστήματος.

Βουλευτές του ΚΚΕ φώναζαν έξαλλοι αποκαλώντας τους χρυσαυγίτες «δολοφόνους»  «εγκληματίες» και «μαχαιροβγάλτες» ενώ παρενέβη και ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης που απευθυνόμενος προς τον Λαγό τον προέτρεψε δηκτικά να πάει να πουλήσει προστασία σε κανένα ξενοδοχείο και μπάρ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ