Η Μαρία Εκμεκτσίογλου εξομολογείται: Ο έρωτας είναι ζωή - Θέλω πολύ να ερωτευτώ ξανά

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου εξομολογείται τις αλήθειες της στο «thema people».

- Πέρασες ένα δύσκολο διαζύγιο. Ηταν τραυματική εμπειρία;

Ενα διαζύγιο είναι πάντα τραυματικό. Τα παραμύθια έχουν τέλος. Πολλές φορές όταν διαβάζεις την τελευταία σελίδα ενός βιβλίου αισθάνεσαι στενοχώρια, λες «μακάρι να συνέχιζε η ιστορία». Ετσι ήταν για μένα και το διαζύγιο. Οταν ολοκληρώθηκε ο γάμος μου λυπήθηκα, πόνεσα. Αν δεν τα ένιωθα όλα αυτά, δεν θα ήμουν η Μαρία. Το βίωσα έντονα, αλλά πέρασε. Είναι σαν μια πληγή που αρχικά με πόνεσε, αλλά με τον καιρό επουλώθηκε.

- Θέλεις να ερωτευτείς ξανά;

Ο έρωτας είναι ζωή. Θέλω πολύ να ερωτευτώ. Επειτα από πολλά χρόνια σχέσης, έχοντας ζήσει έναν ευτυχισμένο γάμο, δεν μπορείς να ερωτευτείς ξανά εύκολα. Είσαι επιφυλακτικός, κουμπώνεσαι, χτίζεις γύρω σου τοίχους και κρύβεσαι. Δεν θέλεις να πληγωθείς, να πονέσεις. Οταν είσαι 20 και 30 ετών ερωτεύεσαι βιαστικά. Πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα και την αγάπη. Οταν ζήσεις μια υπέροχη σχέση, έστω κι αν έχει τελειώσει, ο επόμενος άνθρωπος που θα ερωτευτείς θα πρέπει να είναι χαρισματικός.

- Παθιάζεσαι στον έρωτα;

Εδώ παθιάζομαι με τα κουζινικά μου, τις κατσαρόλες μου, τις σοκολάτες, τις μελιτζάνες, τις γαριδούλες και τις ντοματούλες, δεν θα παθιαστώ στη σχέση μου; Με τον άνδρα μου ζήσαμε μια πάρα πολύ έντονη αγάπη, με πολύ πάθος και συναισθήματα. Αν ερωτευτώ πάλι, με το ίδιο πάθος θα το κάνω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ