Ετοιμοθάνατος ο Lamar Odom: Στο πλευρό του όλες οι Καρντάσιαν - Είχε πάρει ό,τι ναρκωτικό υπάρχει είπαν οι γιατροί

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Λαμάρ Όντομ, με τους θεράποντες ιατρούς να δίνουν μόλις 50% πιθανότητες για την επιβίωσή του.

 Από τις αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μάλιστα, οι γιατροί έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο 36χρονος πρωταθλητής του ΝΒΑ, κατανάλωσε όποιο διαθέσιμο ναρκωτικό υπήρχε.

Ενα κοκτέιλ ναρκωτικών, του οποίου η λίστα από τις ουσίες έκανε τους γιατρούς να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, κατανάλωσε ο Λαμάρ Οντομ για τέσσερις ημέρες, στις οποίες έμενε στον οίκο ανοχής, όπου βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail, «ό,τι ναρκωτικό μπορεί να φανταστεί κάποιος» βρέθηκε στο αίμα του Όντομ, ο οποίος τις τελευταίες ώρες πριν πέσει σε κώμα, είχε κάνει και χρήση κοκαϊνης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Όντομ έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά, το συκώτι του έχει διαλυθεί, ενώ οι πιθανότητες επιβίωσης φτάνουν το 50%. Ακόμα όμως και αν τα καταφέρει, η ζημιά που έχει υποστεί ο εγκέφαλός του είναι σημαντική και η κατάστασή του μη αναστρέψιμη.

Το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας παραμένει ανοιχτό, μιας και μαρτυρίες αναφέρουν πως λίγο πριν το τραγικό συμβάν, ο Όντομ έκλαιγε αναφερόμενος στην «κατεστραμμένη ζωή» του. Λίγες ώρες πριν μάλιστα είχε προβληθεί στην τηλεόραση επεισόδιο της σειράς ριάλιτι με την οικογένεια Καρντάσιαν, όπου η πρώην γυναίκα του Κλόε, εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση του Λαμάρ μετά και τον θάνατο του καλύτερού του φίλου εξαιτίας των ναρκωτικών.

Η Κλόε Καρντάσιαν, με την οποία συμπλήρωσε τα χαρτιά του διαζυγίου τον περασμένο Ιούλιο, βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και μάλιστα είναι αυτή που παίρνει τις ιατρικές αποφάσεις, αφού το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί ακόμη επίσημα.

Στο νοσοκομείο του Λας Βέγκας βρίσκεται σχεδόν όλη η οικογένεια Καρντάσιαν ενώ πέρασαν και αρκετοί σταρ του ΝΒΑ για να ενημερωθούν για την κατάσταση του Όντομ με πρώτο τον Κόμπε Μπράιαντ. Αργά χθες το βράδυ, ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη και η πρώην σύζυγός του Όντομ μαζί με τα δύο παιδιά του, προκειμένου να είναι και αυτή δίπλα στον 36χρονο στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ