Ο Βασίλης Λεβέντης λέει ότι υπάρχει υπουργός που μεταβαίνει καθημερινά στο υπουργείο με ελικόπτερο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ισχυρίζεται ότι υπάρχει υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μεταβαίνει καθημερινά στο υπουργείο του με… ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Λεβέντης έχει κατονομάσει τον υπουργό και ισχυρίζεται πως διαθέτει στοιχεία που μπορούν να τον οδηγήσουν στο να καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Γράφει ο «Βηματοδότης»:

«Στην αρχή νομίζεις ότι πρόκειται περί αστείου, αλλά ο Β. Λεβέντης επιμένει ότι έχει στοιχεία και ότι πρόκειται να τα καταθέσει στη Βουλή. Λέει λοιπόν ότι υπάρχει υπουργός (και μάλιστα τον κατονομάζει) που μετακινείται από ένα σημείο κοντά στο σπίτι του με αυτοκίνητο και από εκεί στο γραφείο του με... ελικόπτερο! Θα πείτε τώρα, είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένας υπουργός που μεταβαίνει σε υπουργείο με ελικόπτερο και να μην το είχε έως τώρα αντιληφθεί κανείς; Εδώ επί μήνες τα social media τρόλαραν ότι θα φύγουν με ελικόπτερο και όχι να πηγαίνουν στα υπουργεία τους με ελικόπτερο. Ποιος αλήθεια μπορεί να τον πιστέψει; Κι όμως, κατά τον κ. Λεβέντη (που έστειλε μάλιστα το πρωί της Δευτέρας επί τόπου τον γραμματέα της ΚΟ κ. Γεωργιάδη για να το ελέγξει) υπάρχει ο υπουργός με το ελικόπτερο και πρόκειται να καταθέσει και σχετική ερώτηση στη Βουλή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ