11 χρόνια χωρίς τον έναν και μοναδικό Βλάση Μπονάτσο - Σπάνιες φωτογραφίες

Σα σήμερα πριν από 11 χρόνια ακριβώς έφυγε στα ξαφνικά από τη ζωή ο αγαπημένος Βλάσης Μπονάτσος σε ηλικία 55 ετών, ενώ σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο θάνατός του οφειλόταν σε «αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα».

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου και ξεκίνησε την καριέρα του με το μουσικό συγκρότημα «Πελόμα Μποκιού» στα τέλη της δεκαετίας του '60, αρχές της δεκαετίας του '70.

Εκτός από τη ροκ μουσική, ο Βλάσσης ασχολήθηκε με το θέατρο παίζοντας τη δεκαετία του '80 στο πλευρό της εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη στη θρυλική «Εβίτα» όπου μάλιστα έπαιρνε μεγαλύτερο χειροκρότημα ακόμα και από εκείνη, αλλά μετά και στο «Βίκτωρ- Βικτώρια», ενώ είχαν σχέση για περίπου έξι χρόνια.

Η επιτυχία συνεχίστηκε και τη δεκαετία του '90 με τη συμμετοχή του στους θρυλικούς «Απαράδεκτους», ενώ παρουσίασε τηλεπαιχνίδια και σόου, όπως τα «Άλλα Κόλπα», το «Vlass back» το «Με φόρα», το «Κόντρα πλακέ», τα οποία σημείωναν πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Το 1996 παντρεύτηκε με τη Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ελληνίδας ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη και ένα χρόνο αργότερα το 1997 το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, τη Ζένια.

Μπορεί ο Βλάσης να έφυγε πρόωρα, αλλά είχε προλάβει να αφήσει το στίγμα του στο θέατρο, τη μουσική και την τηλεόραση κι ευτύχησε να λατρευτεί από το ελληνικό κοινό όσο λίγοι.

ΠΗΓΗ: tff.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ