O Σάκης Ρουβάς ωραίος & σικ παρά ποτέ "πρέσβης" του Crete Golf Club - Δείτε τον δάσκαλο του γκολφ σε άψογο στυλ

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε πριν απο λίγο καιρό στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού BLUΕmagazine της Aegean και της Olympic Air, στο ανακαινισμένο Crete Golf Club.

 

Ο Σάκης Ρουβάς λατρεύει το γκολφ και έτσι φωτογραφήθηκε με την κατάλληλη ενδυμασία και έδωσε μια γεύση από τη φωτογράφισή του στο instagram: “Το ταξίδι μου με το #BLUEmagazine στην αγαπημένη μου #Crete, στο #TheCreteGolf και στην πόλη του Ηρακλείου”.

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται ο τραγουδιστής σε ρόλο δασκάλου να διδάσκει στους μικρούς γκόλφερ.

Παράδεισος του γκόλφ, το The Crete Golf Club στη Χερσόνησο που μετά  από 12 µήνες εντατικής προετοιµασίας και με μια επένδυση της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ,  φιλοδοξεί να αναδείξει την Κρήτη σε διεθνή προορισμό για γκολφ.

Πέρα από το μοναδικού κάλλους μεσογειακό φυσικό περιβάλλον, με υπέροχη θέα στα λασιθιώτικα βουνά, το The Crete Golf Club διαθέτει πλέον ένα ανακατασκευασµένο γήπεδο 18 οπών και διεθνών προδιαγραφών ( το µοναδικό στο νησί ), ένα πλήρως ανακαινισµένο Club House με πιάτα κρητικής κουζίνας, café-bar, πλήρως εξοπλισµένο κατάστηµα ( Pro Shop ) ειδών γκολφ και προπονητικές εγκαταστάσεις εναρµονισµένες µε τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μόλις 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόµιο Ηρακλείου, και με ατού τον ιδανικό για γκολφ καιρό σχεδόν 365 µέρες το χρόνο, το The Crete Golf Club έχει όλα τα φόντα να υποδεχθεί τους Έλληνες και ξένους γκόλφερ, μια από τις πιο σημαντικές κατηγορίες τουριστών, αφού ξοδεύουν κατά μέσο όρο την ημέρα όσο ξοδεύει σε μια εβδομάδα ο μέσος τουρίστας, όπως μας έχει πει σε παλιότερη συνέντευξη ο νέος ιδιοκτήτης του Crete Golf Club Θεόδωρος Βασιλάκης , Πρόεδρος της AEGEAN, και από τους πιο ένθερµους υποστηρικτές του αθλήµατος στην Ελλάδας. 

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο περιοδικό Blue της AEGEAN με αφορμή το The Crete Golf Club: «Ήταν ανέκαθεν και παραµένει πεποίθησή µου ότι η Κρήτη, ένα νησί όπου ακόµη και το χειµώνα ο καιρός µοιάζει σαν καλοκαίρι της βόρειας Ευρώπης, θα πρέπει να φτάσει να διαθέτει τουλάχιστον 20 γήπεδα golf διεθνών προδιαγραφών». Ο Σάκης Ρουβάς " πρέσβης" του Golf στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ