Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι έτοιμος να γυρίσει ταινία για το σκάνδαλο της VW - Οι πιθανοί τίτλοι

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εμπνεύστηκε από το μεγάλο σκάνδαλο της VW και την μεγάλη έκταση που αυτό έλαβε και αποφάσισε να κάνει μια ταινία.

Ήδη η VW έχει πληρώσει ακριβά την αποκάλυψη του σκανδάλου, καθώς θα υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, που θα μετράται σε αρκετά δισ. ευρώ, ενώ το ίματζ της εταιρίας έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη. Παράλληλα απολύθηκε ο διευθυντής της εταιρίας, Μάρτιν Γουίντερκορν, ενώ έχει ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα από τη δικαιοσύνη, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες. 

Όπως αναφέρεται στο site της εταιρίας παραγωγής του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την αγορά των δικαιωμάτων της ιστορίας. Ο αστέρας του Χόλιγουντ είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένος με τα ζητήματα που αφορούν το κλίμα του πλανήτη, καθώς πέρυσι διορίστηκε από τον ΟΗΕ παγκόσμιος πρέσβης για την ευαισθητοποίηση του κόσμου αναφορικά με την κλιματική αλλαγή.

Ήδη δουλεύεται ο τίτλος της ταινίας, ο οποίος ενδέχεται να είναι ένας εκ των "Body of Lies" και "Total Recall", ενώ οι συνεργαζόμενες εταιρίες γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, καθώς η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν επιθυμεί τη συντήρηση του θέματος στην επικαιρότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ