Ο Ομπάμα πήγε ακάλεστος σε γάμο & η νύφη έβαλε τα κλάματα (φώτο & βίντεο) – Ο γαμπρός;

Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Κάπως έτσι πήγε κι ο Ομπάμα ακάλεστος σε γάμο.

Μάλλον ο γάμος... "πήγε" στον Μπαράκ Ομπάμα και όχι ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον γάμο του Μπράιαν και της Στέφανι Τομπ. Αλλά ακόμη κι έτσι, το ζευγάρι έγινε... διάσημο για λίγες ώρες. Δεν είναι και λίγο να έχεις "καλεσμένο" σου τον ίδιο τον Ομπάμα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα λατρεύει το γκολφ και όποτε μπορεί, παίρνει τα μπαστούνια του και φεύγει για το γήπεδο. Έτσι έγινε και την περασμένη Κυριακή. Όταν πια ο πρόεδρος των ΗΠΑ τελείωσε το παιχνίδι του στο γήπεδο Torrey Pines του Σαν Ντιέγκο είχαν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το γάμο του Μπράιαν και της Στέφανι.

Οι φωτογράφοι του γάμου είδαν ξαφνικά τον Αμερικανό πρόεδρο να χαιρετά κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο του γκολφ, όπου θα γινόταν και ο γάμος και δεν έχασαν την ευκαιρία: ειδοποίησαν το ζευγάρι. Με τα τακούνια και το νυφικό η νύφη με το κοστούμι ο γαμπρός, έτρεξαν να προλάβουν τον πρόεδρο. Και τον πρόλαβαν!

"Συνήθως είμαι πολύ ντροπαλή. Αλλά φίλε, χθες, για το γάμο και εκείνη τη στιγμή, δεν με ένοιαζε τίποτα. Καθώς έτρεχα, έβαλα τα κλάματα. Ήμουν σε κατάσταση σοκ" είπε η νύφη στο NBC San Diego. Όσοι ήθελαν να ανταλλάξουν χειραψία με τον Μπαράκ Ομπάμα παραμέρισαν για το ζευγάρι και αφού τους... έψαξε η προεδρική ασφάλεια, τους επέτρεψαν να βγάλουν φωτογραφίες.

Ο Ομπάμα αγκάλιασε τη νύφη, μίλησε με τον γαμπρό για τη δουλειά του ως γιατρός σε τοπικό νοσοκομείο αλλά και για την αγάπη που τους ενώνει για το πανεπιστήμιο του Σικάγο. Σύμφωνα με τη νύφη, ο πρόεδρος ήταν πολύ θερμός, άκουσε προσεκτικά όσα είχε να του πει το ζευγάρι και συμβούλευσε τον γαμπρό να μην της πατήσει το νυφικό!

Πηγή: msnbc.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ