Γιόκο Όνο: O Tζον Λένον είχε την επιθυμία να κάνει σεξ με άντρα - Τελικά έκανε με τον gay μάνατζερ των Beatles;‏

Σε μια μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο Daily Beast, η Γιόκο Όνο αποκάλυψε ότι ακόμα φοβάται το δολοφόνο του Τζον Λένον και αναφέρει επίσης το πώς σταμάτησε τη χρήση των ναρκωτικών μετά το θάνατό του, προκειμένου να παραμείνει «πεντακάθαρη» και να είναι μια καλή μητέρα.   

Η 82χρονη σύντροφος του Λένον μίλησε όμως και για τη φημολογούμενη αμφιφυλοφιλία του πρώην συζύγου της με τις δηλώσεις της αυτές να έχουν ξεχωρίσει και να προκαλούν αίσθηση και σχόλια.   Ο Λένον λέγονταν πως είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια με τον Brian Epstein, τον gay μάνατζερ των The Beatles. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν οι δυό τους πήγαν διακοπές στην Ισπανία, την περίοδο που η πρώτη σύζυγος του Τζον ήταν έγκυος. Όταν επέστρεψαν, τα ταμπλόιντς οργίαζαν και ο Λένον έκανε κάποιες δηλώσεις που αντί να ξεκαθαρίζουν το τοπίο, το θόλωναν περισσότερο.

 

Η Όνο είπε πως με τον Λένον έκαναν πολύωρες συζητήσεις σχετικά με την αμφιφυλοφιλία για την οποία εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο καθένας είναι εν δυνάμει bisexual αλλά περιορίζεται από την εξερεύνησή της σεξουαλικότητά του, λόγω των αναστολών της κοινωνίας. Σχετικά με την σχέση των δύο αντρών και τις φήμες για σεξ μεταξύ τους στις διακοπές, είπε πως αν και πιστεύει πως ο Epstein έκανε την "κίνηση", ο Τζον μάλλον δεν ενέδωσε γιατί τότε δεν ήθελε. Ωστόσο το βρήκε φυσιολογικό να αφήσει υπονοούμενα επειδή δεχόταν καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.

  Η Όνο είπε ότι δεν πιστεύει πως ο Τζον έκανε τελικά ποτέ σεξ με έναν άνδρα αν και μάλλον το ήθελε."Νομίζω ότι είχε την επιθυμία, αλλά πως το συγκρατούσε εξαιτίας των αναστολών. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο ίδιος της είχε πει πως θα μπορούσε να το κάνει, αλλά δεν συνέβη γιατί ποτέ δεν βρήκε κανέναν που να είναι όσο ελκυστικός ήθελε. 

Ο Brian Epstein στην μεση 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ