Η στιγμή του TV star Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε αστέρι του παλκοσένικου - τραγουδάει τον Μπάμπη τον Φλου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Οι δηλώσεις του αλλά και οι συνεντεύξεις του συζητιούνται για πολύ καιρό. 

Σήμερα, στο «Πρω1νό» έπαιξαν ένα απόσπασμα που έδειχνε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην Μύκονο να τραγουδάει και να …ροκάρει. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ βρέθηκε στη Μύκονο καλεσμένος σε πάρτυ γενεθλίων φίλης του.

Το τραγούδι είναι μια μεγάλη αγάπη του παρουσιαστή, δεν το έχει κρύψει καθώς παλιότερα έχει τραγουδήσει ζωντανά σε εκπομπές που είχε βρεθεί καλεσμένος. Τα σχόλια από την παρέα του πρωινού του ΑΝΤ1 φυσικά δεν έλειψαν. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τραγούδησε το «Roadhouse Blues» των Doors αλλά και τον «Μπάμπη τον Φλου».

Η Σάσα Σταμάτη χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «Star» και αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής ετοιμάζει CD που θα βγει στις αρχές του νέου έτους. Κάτι τέτοιο βρήκε «σύμφωνο» τον Γιώργο Λιάγκα καθώς παραδέχτηκε πως δεν έχει άσχημη φωνή.

Η Φαίη Σκορδά με την σειρά της είπε «Πόσο πολύ καταπιέζεται αυτός ο άνθρωπος. Εγώ πιστεύω πως η ενημέρωση δεν του ταιριάζει καθόλου, πρέπει να το γυρίσει καθαρά στην ψυχαγωγία» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε «Μα δεν το είπε ο Μαλέλης πως ο μόνος που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι μας δυνατά θα ήταν ο Μπογδάνος;»

Ο Άρης Καβατζίκης και η Μαρία Ηλιάκη δεν συμφώνησαν με τα προηγούμενα σχόλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ