Ο Λούις Χάμιλτον σε αγκαλιές & μπουγελώματα με τον Βλάντιμιρ Πούτιν: Tον κατάβρεξε με σαμπάνια

Ο Λουίς Χάμιλτον δεν έχει απασχολήσει ποτέ με τις πολιτικές του απόψεις. Αλλά μετά τη νίκη του στο Grand Prix του Σότσι στη Ρωσία, ο πιλότος της Mercedes έκανε ακόμη ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 και δυο κινήσεις του θα... συζητηθούν.

Το Grand Prix της Formula 1 ήταν αυτή τη φορά στο Σότσι της Ρωσίας και δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος ήταν εκεί για να κάνει την απονομή των τροπαίων στους τρεις νικητές. Νωρίτερα όμως είχε βρεθεί δίπλα στο team της Mercedes.

Οι οδηγοί της ομάδας μπήκαν στον ειδικό χώρο και ενώ ο Νίκο Ρόζμπεργκ και ο Βαλτερι Μποτας του έσφιξαν αμέσως το χέρι και δέχτηκαν τα συγχαρητήριά του, ο νικητής του GP Λουίς Χάμιλτον τον άφησε να... περιμένει μερικά δευτερόλεπτα, πριν του δώσει τελικά το χέρι του.

 

Δεν ήταν η μοναδική αμήχανη στιγμή με πρωταγωνιστές τους δυο άνδρες. Όταν έφτασε η στιγμή της απονομής, στο πρώτο σκαλί του πόντιουμ των νικητών ανέβηκε ο Λουίς Χάμιλτον. Και σε εκείνον θα έκανε την απονομή ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όλα ήταν καλά μέχρι που έφτασε η καθιερωμένη στιγμή για τις... σαμπάνιες. Ο Πούτιν έκανε το "λάθος" να αργήσει αν φύγει και ο Χάμιλτον άρχισε να μπουγελώνει τα μέλη της Mercedes.

Μόνο που μερικές... σταγόνες έφτασαν και στο σακάκι του προέδρου της Ρωσίας, αφού οι σωματοφύλακές του άργησαν να σχηματίσουν ασπίδα γύρω του...

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ