To τροχόσπιτο αλά Ομπάμα του Άδωνι Γεωργιάδη: Με το ''πολυτελές'' Fiat μου ξεκινάω εκστρατεία

Με το σύνθημα «ξεκινάμε.... και θα τους καταπλήξουμε», εμπνευσμένος από τον Μπαράκ Ομπάμα και την προεκλογική του περιοδεία το 2008, ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αρχίζει σήμερα τις περιοδείες του στην Ελλάδα με ένα... τροχόσπιτο. 

Νωρίς το πρωί ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία μπροστά στο πούλμαν, γράφοντας: «Ξεκινάμε.... και θα τους καταπλήξουμε».

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του είναι η Χαλκιδική. 

Με το laptop ανοιχτό στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το λεωφορείο, με το οποίο ξεκίνησε σήμερα τις προεκλογικές του περιοδείες.

«Μέσα από το περίφημο, "πολυτελές" λεωφορείο (Fiat είναι), ξεκινήσαμε για Χαλκιδική. Το βράδυ στις Έξι Βρύσες!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και το προεκλογικό του σποτ, για το οποίο μάλιστα δηλώνει ενθουσιασμένος.

Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, υλικό από το backstage των γυρισμάτων. Μάλιστα, σημείωσε πως «θα γίνει χαμός»

Φωτό: Parapolitika.gr

Δείτε το εσωτερικό του τροχόσπιτου:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ