Οι μόνοι δημοσιογράφοι υπάλληλοι κόμματος είναι του Ποταμιού - Η απάντηση του Νίκου Νικητέα για το δημοσίευμα ''Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σ. Θεοδωράκη''

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απάντησε «Το Ποτάμι» σε κείμενο που ανέβηκε στο left.gr με τίτλο «Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη»
 

Το Ποτάμι καταγγέλει «προπαγάνδα και λασπολογία» εις βάρος του από τον ΣΥΡΙΖΑ  και χαρακτηρίζει «λιβελογράφημα» το κείμενο αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Λίγες ώρες μετά την σαφή προειδοποίηση του Σταύρου Θεοδωράκη προς τον κ. Τσίπρα να σταματήσουν οι άνθρωποί του να ρίχνουν λάσπη στο Ποτάμι γιατί αυτό θα σημάνει μετωπική σύγκρουση, "η παρέα του Μαξίμου" ξαναχτύπησε.(...)

Αυτή τη φορά έδωσαν εντολή στους υπαλλήλους τους να κατασκευάσουν ένα λιβελογράφημα με τίτλο "Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη». 
Μάλιστα οι Ποταμίσιοι, που φαίνεται πως έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, επιτίθενται.. ονομαστικά(!) και σε δύο δημοσιογράφους αναφέροντας στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης: «Τη διασπορά του λιβελογραφήματος ανέλαβαν δύο γνωστοί σε όλη την πιάτσα υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του Periodista. Και ο Νίκος Νικητέας του enimerosi24».

Ολόκληρη η απάντηση του  Νίκου Νικητέα

Θα πάρει θέση στις συκοφαντίες η ΕΣΗΕΑ; 

Με μια χυδαία, κατάπτυστη και άκρως συκοφαντική ανακοίνωση φασιστικού τύπου το Ποτάμι με κατηγορεί ότι είμαι υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ! Θα περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη. Μέχρι τότε και επιτρέψτε μου τον προσωπικό τόνο, θέλω να πω ότι οι μόνοι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που γνωρίζω, είναι οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη στο Ποτάμι… Δημοσιογράφοι που εμφανίζονται ως στελέχη! Δεν θα τους κατονομάσω, διότι τους σέβομαι όλους και τους εκτιμώ, για τη δουλειά και τη διαδρομή τους (ανεξάρτητα από τις ιδέες τους).

Αναρωτιέμαι όμως η ΕΣΗΕΑ και οι υπόλοιπες δημοσιογραφικές Ενώσεις που περιμένω να πάρουν θέση για το γεγονός ότι ένα κόμμα στοχοποιεί δημοσιογράφους και τους αποκαλεί υπαλλήλους του κυβερνητικού κόμματος… Έχει διαγράψει από τα Μητρώα της τους εν λόγω συναδέλφους του Ποταμιού; Ή μήπως είναι ακόμη μέλη της; Εξακολουθούν να καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΔΟΕΑΠ; Διότι εγώ (και επαναλαμβάνω συγχωρήστε μου τον προσωπικό τόνο), ως δημοσιογράφος στο Διαδίκτυο δεν έχω αυτό το δικαίωμα!

Επίσης προκαλώ για να δούμε και επιτέλους ποιος τα παίρνει και από πού και ποιοι είναι υπάλληλοι ή όχι και πού, να δώσουμε όλοι τις φορολογικές μας δηλώσεις στη δημοσιότητα, αλλά και τις καταθέσεις στις τράπεζες!! Θα φανεί αμέσως ποιος σιτίζεται και από πού και με πόσα! Όποιος έχει τα κότσια, είμαι εδώ και προτίθεμαι να το πράξω πρώτος, αν προκληθώ! Για να τελειώνει το γκεμπελικό καλαμπούρι του Ποταμιού!

Τέλος περιμένω την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και τις υπόλοιπες δημοσιογραφικές ΕΝΩΣΕΙΣ να πάρουν θέση για την ανακοίνωση του Ποταμιού εναντίον δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ