Τα εγκαίνια του Τζιτζικώστα - Ποιοι των στηρίζουν φανερά και πως η ωραία σύζυγος έκλεψε την παράσταση;

Θέλει να αλλάξει τη Νέα Δημοκρατία και να εμπνεύσει όλη τη χώρα. Με αυτό το σύνθημα ο Απόστολος Τζιτζικώστας ξεκινά τις επισκέψεις του στις πόλεις της Ελλάδας, ο οποίος την Πέμπτη εγκαινίασε τα γραφεία του στην Αθήνα, παρουσία πολλών πολιτικών του φίλων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.  

Ο 37χρονος νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ επιδιώκει να φέρει πίσω τους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς παράταξης, να ανανεώσει το κόμμα, να συγκρουστεί με τις κακές συνήθειες, τον νέο λαϊκισμό και το παλιό κομματικό κράτος, αλλά πρωτίστως να πείσει τους απογοητευμένους πολίτες ότι υπάρχει μία φωνή που μπορεί να τους εκφράσει. Και όπως φαίνεται το καταφέρνει, καθώς στη χθεσινή εκδήλωση των εγκαινίων στην οδό Πανεπιστημίου 39 συγκεντρώθηκε απροσδόκητος αριθμός πολιτών και φίλων, οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα. 


«Σήμερα ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ. Αλλάζουμε πρώτοι εμείς, για να εμπνεύσουμε μετά όλη τη χώρα» ήταν το μήνυμα του. «Να απαλλαγούμε πια από το ψεύτικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει γίνει εφιάλτης» είπε στη συνέχεια ο εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, για να προσθέσει: «Ξεκινάμε όλοι μαζί τη μεγάλη προσπάθεια με τους πολίτες, για τους πολίτες». 

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία πολλών μελών της ΔΑΠ, της ΟΝΝΕΔ και ακόμα περισσότερων νέων, κυρίως φοιτητών. Το «παρών» έδωσαν πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ  πολλοί απλοί πολίτες, επίσης, έσπευσαν να συγχαρούν τον κ. Τζιτζικώστα- που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελεάνα Βλάχου - και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» και «καλή δύναμη» στην προεκλογική του εκστρατεία.
Παρόντες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ήταν οι κ.κ. Νότης Μηταράκης, Σίμος Κεδίκογλου  και ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Κώστα Ζουραρι με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλιά, ο οποίος δήλωσε: «Ήρθα να δω το παιδί μου».  Το παρόν έδωσαν και άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως οι κ. κ. Κωνσταντόπουλος ,Μαρκόπουλος, Κιλτίδης και Σαμπαζιώτης και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Τζιτζικώστας θα αρχίσει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό την Πάτρα, όπου θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και το βράδυ ομιλία, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους νομούς Ημαθίας και Πέλλας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ