Συγκλονίζει η Σελένα Γκόμεζ: Χημειοθεραπεία έκανα, όχι αποτοξίνωση - Η απάντηση στα κουτσομπολιά για τα κιλά που πήρε

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η νεαρή σταρ η οποία πέρασε δύσκολες στιγμές τόσο με την υγεία της όσο και με τη σκληρή κριτική που λάμβανε από τρίτους που... δεν γνώριζαν.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται τον τελευταίο καιρό για τα κάποια παραπάνω κιλά που φαίνεται ότι έχει πάρει η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) ενώ πριν από έναν χρόνο, τα ΜΜΕ την κατηγορούσαν ότι η σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ την είχε επηρεάσει πολύ -προς το κακό, εννοείται- με αποτέλεσμα, όταν χάθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα είχε ειπωθεί ευρέως ότι βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Και να που τώρα πια έρχεται η ίδια να απαντήσει στους επικριτές της κλείνοντάς τους απότομα το στόμα με τις αποκαλύψεις που κάνει σχετικά με την υγεία της.

Ο λόγος για τον οποίο αποσύρθηκε εκείνο τον καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας η Σελένα ήταν ο Λύκος, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Bilboard.

Πρόκειται για μια ασθένεια στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος προκαλώντας φλεγμονή και ιστολογική βλάβη. Μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά περισσότερο συχνά προκαλεί βλάβες στην καρδιά, στις αρθρώσεις, στο δέρμα, στους πνεύμονες, στις φλέβες, στο ήπαρ, στα νεφρά και στο νευρικό σύστημα.

Η Γκόμεζ έκανε χημειοθεραπείες, ταλαιπωρήθηκε πολύ και σαν να μην έφτανε αυτό, εισέπρατε και όλο αυτό το άσχημο κλίμα
"Ήθελα τόσο άσχημα να πω: "Δεν έχετε ιδέα. Κάνω χημειοθεραπεία", είπε η Γκόμεζ εξαπολύοντας επίθεση σε όσους υποστήριζαν ότι ήταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, τη στιγμή που εκείνη είχε απλά επιλέξει να απομακρυνθεί από όλους και από όλα για να δει τι θα κάνει.

«Είμαι τόσο (f**cking) καλή με όλους και όλοι είναι τόσο κακοί προς εμένα. Δουλεύω από τότε που ήμουν 7. Είμαι πρέσβειρα της UNICEF από τα 17 μου. Είναι απογοητευτικό που έχω γίνει θέμα στα ταμπλόιντ», εξεράγη η Γκόμεζ γυρίζοντας όμως σελίδα στον εαυτό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ