Made in Greece ο Γιάννης Παράσχης: Ο CEO του Ελευθέριος Βενιζέλος τιμήθηκε με το Βραβείο Airport Chief Executive of the Year 2015

To βραβείο του "Airport Chief Executive of the Year 2015", κορυφαία διεθνή διάκριση έλαβε σε ειδική εκδήλωση στο Ελσίνκι, ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", Γιάννης Παράσχης.
 

Ο κ. Παράσχης τιμήθηκε από τους ειδικούς του κλάδου, στα 2015 CAPA Aviation Awards for Excellence, για την προσωπική "σφραγίδα" του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, αλλά και τη διαχρονική συμβολή του στο χώρο των αερομεταφορών και στη διαδρομή των διεθνών αεροδρομίων.

Είναι ο πρώτος CEO αεροδρομίου που ξεχώρισε η ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων στην 13χρονη ιστορία του θεσμού, με κριτήριο το προσωπικό αποτύπωμα στο χώρο, την πρωτοπόρο στρατηγική σκέψη και την εισαγωγή καινοτόμων προσεγγίσεων που "έκαναν τη διαφορά" στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον των παγκόσμιων αερομεταφορών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, για πρώτη φορά με την διάκριση αυτή βραβεύεται εκπρόσωπος του χώρου των αεροδρομίων, στο πλαίσιο του Συνεδρίου του διεθνούς φορέα ανάλυσης και κλαδικής πληροφόρησης των παγκόσμιων αερομεταφορών "CAPA Centre for Aviation". "Η βράβευση του Έλληνα CEO είναι μια πολύ ουσιαστική αναγνώριση από τον κλάδο για την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του αεροδρομίου της Αθήνας σε μια μακρόχρονη συγκυρία ανατροπών και δυσχερειών σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, κυρίως χάρη στη σύλληψη και την εφαρμογή στρατηγικών που άνοιξαν νέους δρόμους και αποτέλεσαν πρότυπο προς υιοθέτηση στον ευρύτερο αεροδρομιακό χώρο" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με αφορμή τη βράβευσή του, ο CEO του ΔΑΑ Γ. Παράσχης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η αναγνώριση αυτή αποδεικνύει ότι, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, μια εταιρεία με τη σωστή διακυβέρνηση και τη δέσμευση μιας ικανής και προσηλωμένης ομάδας ανθρώπων, μπορεί να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι πραγματικά μεγάλη η ικανοποίηση να αναγνωρίζεται και στο εξωτερικό η δουλειά μας και να ξεχωρίζει το αεροδρόμιο της Αθήνας ως πρότυπο και υπόδειγμα για την εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων και πρωτοποριακών πρακτικών σε παγκόσμιο επίπεδο. Το βραβείο αυτό ανήκει στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στους 13.000 εργαζόμενους στους 300 δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και εταιρείες, που συνυπάρχουν στην κοινότητα του αεροδρομίου μας".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ