Τα έψαλλε η Ντόρα στον Λεβέντη για τον ''γκαντέμη'' Μητσοτάκη: Ο αποκαλυπτικός διάλογος τους στην Βουλή

Ο Βασίλης Λεβέντης είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την Τετάρτη (07.10.2015) όταν ρωτήθηκε για το αν έχει γραφείο: "θέλουνε να με βάλουν σε ένα του Μητσοτάκη, του γκαντέμη! Μου δώσανε πρόχειρα του Μητσοτάκη, λέω είναι γκαντέμης" είπε.

Μόνο που η... ατάκα αυτή έφτασε μέχρι τα αυτιά της Ντόρας Μπακογιάννη, που πολλές φορές στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο γραφείο για συναντήσεις. Δεν ενοχλήθηκε γιατί το έδωσαν στην Βασίλη Λεβέντη. Αλλά ανέλαβε να υπερασπιστεί τον πατέρα της.

«Σου εύχομαι, Πρόεδρε Λεβέντη, Πρόεδρε της Ένωσης Κεντρώων, να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του», είπε η κα Μπακογιάννη στον Βασίλη Λεβέντη.

Αλλά εκείνος... ανένδοτος. Επέμεινε στο αίτημά του να αλλάξει γραφείο και έστειλε ήδη επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής. Στον κ. Λεβέντη, όπως φαίνεται πως... αποκάλυψαν βουλευτές της ΝΔ δόθηκε και ένα δεύτερο εξόχως προνομιακό γραφείο για το κόμμα του κ. Λεβέντη. Πρόκειται για το γραφείο που βρίσκεται στο ισόγειο, έξω από τα κυβερνητικά γραφεία, δίπλα από το καφενείο της Βουλής, και το είχε χρησιμοποιήσει η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Το γραφείο που έχουν δώσει τον κ. Λεβέντη είναι ένα από τα πιο προνομιακά στη Βουλή. Μεγάλο, ευήλιο, με προθάλαμο και, κυρίως, στο ισόγειο. Αλλά εκτός από το θέμα... γκαντεμιά (Ο Βασίλης Λεβέντης λέγεται πως είναι προληπτικός) έχει ακόμη έναν λόγο να μην το θέλει: λόγω των χαπιών που παίρνει χρειάζεται συχνά... τουαλέτα και το γραφείο που του έδωσαν δεν διαθέτει δική του τουαλέτα. Η τουαλέτα βρίσκεται περίπου 20 μέτρα έξω από το γραφείο που του έχουν παραχωρήσει.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ