Τέιλορ Σουίφτ και Κιμ Καρντάσιαν είναι επισήμως οι διασημότητες με τους περισσότερους followers στο Instagram: Ο Ομπάμα τρώει την σκόνη τους

H pop κουλτούρα και οι γυναίκες επιβεβαίωσαν την παντοκρατορία τους στα social media με τις δύο κυρίες της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις δημοφιλίας του instagram.   

Με αφορμή τα 5α γενέθλιά του, το instagram ανακοίνωσε και επισήμως τους λογαριασμούς με τους περισσότερους followers μεταξύ των 400 εκατομμυρίων παγκόσμιων χρηστών του.

Την κορυφή των πρώτων πέντε δημοφιλέστερων λογαριασμών καταλαμβάνει η 25χρονη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ με 49,6 εκατομμύρια ακόλουθους η οποία άφησε δεύτερη τη 34χρονη σταρ των ριάλιτι παιχνιδιών Κιμ Καρντάσιαν με 48,1 εκατ ακόλουθους. Τρίτη, με μικρή διαφορά, η 34χρονη τραγουδίστρια της R&B Μπιγιονσέ 47,2 εκατομμύρια και ακολουθούν οι τραγουδίστριες της ποπ Σελένα Γκόμεζ, 23 ετών και Αριάντα Γκράντε, 22, διαθέτουν 45,9 εκατ και 44,6 αντίστοιχα.  

Συγκριτικά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα διαθέτει 4,7 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Στα πέμπτα του γενέθλια, το Instagram συγκεντρώνει περισσότερους από 400 εκατ χρήστες με το 75% από αυτούς να προέρχεται από εκτός των ΗΠΑ χώρες, όπως ανακοίνωσε η εταιρία τον περασμένο μήνα. Ο μέσος χρόνος που δαπανά ένας χρήστης της εφαρμογής αυτής είναι 21 λεπτά ημερησίως. Οι πέντε πρώτες κυρίες στη λίστα του Instagram είναι περισσότερο δημοφιλείς στο νεανικό κοινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ