Ολοκούζουλο: τους έπιασαν να πουλάνε καφέ, μπάρες και λάδι με άρωμα… κάνναβης στο Ρέθυμνο

Δύο Έλληνες πωλούσαν στο κατάστημά τους προϊόντα που έφεραν ετικέτα με την φωτογραφία φύλλου κάνναβης και ελέγχονται από την αστυνομία για τις επιπτώσεις που έχουν στους χρήστες τους 

Κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες δυο καταστημάτων στο Ρέθυμνο, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μετά τη σύλληψή τους για διάθεση προϊόντων με άρωμα και γεύση κάνναβης!

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στα καταστήματα ενός 35χρονου και ενός 44χρονου, βρήκαν τοποθετημένα σε εμφανή σημεία προϊόντα που έφεραν ετικέτα με την φωτογραφία ενός φύλλου κάνναβης και τα κατέσχεσαν, ενώ πέρασαν χειροπέδες στους ιδιοκτήτες που τα διέθεταν στους πελάτες τους.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με καφέ, άλλες εννέα συσκευασίες με ροφήματα, 12 συσκευασίες με ενεργειακές μπάρες και τρεις γυάλινες συσκευασίες με λάδι κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. 

Η προανάκριση  συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η προέλευση των προϊόντων και αν επιφέρουν συμπτώματα ανάλογα με της χρήσης του χασίς.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ