Πάτρα: Δυο νεαρές έκλεψαν 20 ρούχα βγάζοντας τα αντικλεπτικά και 13 πορτοφόλια

Οι δυο γυναίκες ηλικίας 28 και 20 χρόνων είχαν βρει τρόπο να βγάζουν τα αντικλεπτικά συστήματα κι έτσι έβαζαν ανενόχλητες στις τσάντες τους τα ρούχα που δοκίμαζαν στα δοκιμαστήρια ενώ είχαν κλέψει και 13 πορτοφόλια με λεία πάνω από 2000 ευρώ

Ούτε τα χρήματα από τα πορτοφόλια που άρπαζαν σε δρόμους της Πάτρας και μέσα σε καταστήματα στα οποία παρίσταναν τις πελάτισσες δεν χαλούσαν δυο νεαρές Ελληνίδες για να αγοράσουν τα ρούχα της αρεσκείας τους. Προτιμούσαν να τα κλέβουν αφαιρώντας τα αντικλεπτικά! 

Οι δυο γυναίκες ηλικίας 28 και 20 χρόνων είχαν βρει τρόπο να βγάζουν τα αντικλεπτικά συστήματα κι έτσι έβαζαν ανενόχλητες στις τσάντες τους τα ρούχα που δοκίμαζαν στα δοκιμαστήρια και έφευγαν σαν κυρίες. Ώσπου τις πήραν είδηση οι υπάλληλοι ενός καταστήματος εμπορίας ενδυμάτων που βρήκαν στο δοκιμαστήριο… 20 αντικλεπτικά από ρούχα!

Αμέσως ενημέρωσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν τις δυο «μακρυχέρες» στην κατοχή των οποίων βρήκαν μέρος των κλεμμένων ρούχων. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, αποκαλύφθηκε ότι από τις 2 Ιουλίου ως τη σύλληψή της, η 28χρονη είχε κλέψει και 13 πορτοφόλια από ανυποψίαστες γυναίκες που έκαναν βόλτα σε πολυσύχναστους πεζόδρομους εκμεταλλευόμενη το συνωστισμό! 

Μάλιστα, από τα κλεμμένα πορτοφόλια είχε βγάλει συνολικά 2.040 ευρώ. Οι δυο νεαρές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση τους, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός των κλοπών είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ