Μέτζο σοπράνο «φοιτήτρια» ξαφνικά σηκώνεται και ερμηνεύει «Κάρμεν» εν ώρα μαθήματος - Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο από το πρώτο μάθημα του εξαμήνου σε τμήμα της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ, όταν ξαφνικά από τα θρανία... ξεπήδησε μια μέτζο σοπράνο και άρχισε να τραγουδά «Κάρμεν»!

Η ιδέα ανήκει στον καθηγητή Μάρκο Ασσαέλ, ο οποίος και έβαλε στην τάξη τη μέτζο σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου. Η τραγουδίστρια είχε καθίσει στα θρανία, πέρασε απαρατήρητη εντελώς από τους φοιτητές και σε κάποια στιγμή, εντελώς ξαφνικά, και ενώ το μάθημα είχε αρχίσει, ξεκίνησε να τραγουδάει το γνωστό έργο της όπερας, «Κάρμεν». Ή μάλλον όχι εντελώς ξαφνικά. Σε κάποια στιγμή ακούστηκε να μιλά δυνατά στο τηλέφωνό της, προσποιούμενη ότι συνομιλεί και τσακώνεται με τον σύντροφό της. Ο καθηγητής την κάλεσε να πει στην τάξη τι την απασχολεί και τότε... 

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μοναδικές, με τους φοιτητές να ξεπερνούν τον πρώτο αιφνιδιασμό και να απολαμβάνουν την Κασσάνδρα Δημοπούλου, η οποία περπατούσε ανάμεσα στα θρανία,  επικοινωνώντας όσο το δυνατόν περισσότερο το έργο που ερμήνευε. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, η πόρτα άνοιξε και μπήκε στην τάξη, καθυστερημένα, ένας φοιτητής. Και αν οι υπόλοιποι άρχισαν τα γέλια, ο ίδιος φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος και δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται καθόλου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ