Η selfie του Βαρουφάκη με τα στελέχη του νέου αρχηγού του Εργατικού κόμματος Κόρμπιν στην Αγγλία

Φωτογραφίες με στελέχη του Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία σε εκδήλωση ενάντια στη λιτότητα ανέβασε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Με τίτλο «χτίζοντας μια συμμαχία ενάντια στη λιτότητα στην Ευρώπη» ο πρώην υπουργός Οικονομικών φωτογραφίζεται μεταξύ άλλων με τον βουλευτή του Εργατικού Κόμματος Σάμιουελ Τάρι, ο οποίος έχει ανεβάσει τις φωτογραφίες, μετά και την εκλογή του Τζέρεμι Κόρμπιν στη ηγεσία των Εργατικών από την αριστερή πτέρυγα του κόμματος.

Η πρόταση του Κόρμπιν, έχει δηλώσει πρόσφατα ο Γ. Βαρουφάκη, να υπάρξει δηλαδή μια γενναία επένδυση, τόνωση, μέσω των δαπανών του κράτους, στα πλαίσια μιας νέο-κεΙνσιανης πολιτικής δημοσίων επενδύσεων, είναι η μοναδική ορθή λύση.

Σημείωσε επίσης πως με την παρουσία του ο Κόρμπιν μπορεί να αναγεννήσει το χώρο της Αριστεράς. «Το ίδιο έκανε η Θάτσερ το '80 κατ’ αναλογία. Κατάφερε να αναγεννήσει το χώρο της Δεξιάς. Θα είναι καταπληκτικό αν καταφέρει το ίδιο και ο Κόμπριν και να δείξει το δρόμο σε όλους εμάς που βρισκόμαστε εκτός των τειχών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ