Η 28χρονη σούπερ σέξι σέρφερ Αναστάζία Ασλεϊ ποζάρει με φόντο την Καλντέρα & προκαλεί πανικό

Η Αναστάζία Ασλεϊ είναι ίσως η πιο καυτή σέρφερ στον κόσμο. Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε σε Μύκονο και Σαντορίνη. Και μπορεί να προκαλούσε τρέλα σε ντόπιους και τουρίστες στο πέρασμά της, αλλά και η ίδια, όπως φαίνεται, ξετρελάθηκε με τις ομορφιές των δύο αυτών ελληνικών νησιών. 

Η εκρηκτική σέρφερ, το διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα, πόσταρε συνεχώς και αδιαλείπτως φωτογραφίες της με φόντο το τοπίο των δύο αυτών μαγευτικών νησιών, διαφημίζοντάς τα ουσιαστικά σε όλο τον κόσμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ασλεϊ έχει πάνω από 1 εκατ. followers στο Instagram, με τις φωτογραφίες της από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη να αποσπούν ακόμη και πάνω από 30.000 likes!

Ποια είναι η Αναστάζια Ασλεϊ 

Η εκρηκτική σέρφερ είναι μόλις 28 ετών και παγκοσμίως γνωστή όχι μόνο λόγω του αθλήματός της, αλλά και της σέξι εμφάνισής της. Ασχολείται με το σέρφερ από τα πέντε της χρόνια και έχει καταφέρει να συνδυάσει τον αθλητισμό με το μόντελινγκ. Δεν είναι τυχαίο ότι στον λογαριασμό της στο Instagram  θα τη δει κανείς σε φωτογραφίες της με τα... ρούχα της δουλειάς, δηλαδή τα μαγιό της και τη σανίδα της, αλλά πάντα σε πόζες επαγγελματία μοντέλου! 

Πέρασαν δύο χρόνια από την πρώτη φορά που συστήθηκε στον κόσμο φορώντας το αποκαλυπτικό μπικίνι της. Μέσα σε αυτό το διάστημα η Αναστάζια Άσλεϊ κατάφερε να κάνει το surfing ακόμη πιο δημοφιλές με τις καυτές εμφανίσεις της πάνω στη σανίδα και να γίνει και η ίδια υπολογίσιμη celebrity χάρη στη μοναδική δύναμη του Ιnstagram.


 
Έχει συμμετάσχει σε φωτογραφικά αφιερώματα περιοδικών, έχει ποζάρει για το Sports Illustrated και έχει ξεπεράσει σε φήμη την «αντίζηλο» Alana Blanchard, ενώ συγκαταλέγεται επισήμως στις μούσες του Τέρι Ρίτσαρντσον.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ