Πρώτη μέρα στα έδρανα του Παν/μιου Δυτικής Μακεδονίας για την Μπέτυ Μπαζιάνα - Ποιο μάθημα θα διδάσκει

Την πρώτη της ημέρα στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα έχει σήμερα, Δευτέρα, η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, η οποία ξεκινά στις 2 το μεσημέρι τη διδασκαλία του μαθήματος «Δίκτυα 1″, μέσα σε μια πραγματικά…πρωτόγνωρη εικόνα για το τριτοβάθμιο ίδρυμα της περιοχής μας.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες του Kozanimedia, σήμερα το μεσημέρι το κτίριο όπου στεγάζεται το… ΤΜΤΠ θα γεμίσει δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά συνεργεία, με το ενδιαφέρον των μεγάλων αθηναϊκών ΜΜΕ για την «πρεμιέρα» μαθημάτων της συντρόφου του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να είναι είναι τεράστιο.

Το πρόγραμμα του Τμήματος προβλεπει πως η κυρία Μπαζιάνα θα διδάσκει κάθε Δευτερα, για το πρώτο εξάμηνο σπουδών, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, εργαστήριο και θεωρία του μαθήματος «Δίκτυα 1″.

Όλα δείχνουν πως η συντροφος του Αλέξη Τσίπρα θα φτάνει αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα και από εκεί θα μεταβαίνει οδικώς προς την Κοζάνη, από την οποία θα κάνει την αντίστροφη διαδρομή μετά το τέλος των μαθημάτων.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες του Kozanimedia, η Περιστέρα Μπαζιάνα για αύριο τουλάχιστον, πρώτη ημέρα των μαθημάτων, θα συνοδεύεται απο άντρες της προσωπικής της ασφάλειας, ενώ διακριτικά εμφανής θα είναι η παρουσία (για κάθε ενδεχόμενο)  και αστυνομικής δύναμης από την Ασφάλεια και το Α.Τ. Κοζάνης, περιμετρικά του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το ΤΜΠΤ.

Πηγή: kozanimedia.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ