TopWomen: Τα μοντέλα με ύψος λιγότερο από 1,30 - νάνοι η απλά κοντές; Γαλλίδες - Αμερικανίδες

Μια πολύ ιδιαίτερη επίδειξη μόδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο catwalk του οίκου Creative Business House, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.  

Δώδεκα μικρόσωμες καλλονές, Αμερικανές και Γαλλίδες, αψήφισαν τους "κανόνες" της πασαρέλας και γεμάτες από λάμψη και αυτοπεποίθηση πήραν μέρος στην «επίδειξη με μικρόσωμα μοντέλα» της γαλλικής οργάνωσης Donnons-leur une Chance (Ας τους Δώσουμε μια Ευκαιρία)- μια επίδειξη που δικαίωμα συμμετοχής είχαν κοπέλες των οποίων το ύψος δεν ξεπερνούσε τα 1,30 μέτρα.

                     

Η φετινή είναι η τρίτη φορά που λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο event, με την πρώτη επίδειξη να έχει γίνει το Σεπτέμβριο του 2014 στο Παρίσι και άλλη μία στη Νέα Υόρκη φέτος, ενώ η επόμενη προβλέπεται να διεξαχθεί στο Τόκιο το 2016.   Σε μία αίθουσα του υπουργείου Πολιτισμού, η Κριστίν, η Οφελί, η Έμα, η Ελέν, η Μελίσα και η Ισμάν παρουσίασαν τις δημιουργίες με αυτοπεποίθηση αλλά και χιούμορ αφού πόζαραν με χάρη μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες. Η 16χρονη Λούσι από το Λονδίνο έκλεισε την επίδειξη φορώντας φυσικά νυφικό, όπως επιτάσσει κάθε επίδειξη.  

       

Το κάναμε «για να αλλάξουμε τον τρόπο που μας βλέπουν οι άνθρωποι και επειδή λατρεύω τη μόδα και μου αρέσει πολύ να κάνω πασαρέλα» εξήγησε η Γαλλίδα Έμα στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Αυτό θα μπορούσε να δώσει ιδέες στους δημιουργούς να φτιάχνουν ρούχα για εμάς» προσέθεσε.   Για τους διοργανωτές της ιδιαίτερης αυτής επίδειξης, στόχος ήταν να αντιταχθούν στις «μεροληπτικές υποδείξεις της ομορφιάς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ