Ξανά υποψήφιος ο Άδωνις Γεωργιάδης δείτε το βίντεο

Δεκτή έκανε το πρωί του Σαββάτου η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ την ένσταση του Αδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την απόρριψη της υποψηφιότητάς του για την προεδρία, ως εκπρόθεσμής.
 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο κ. Γεωργιάδης προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων και θα αντιμετωπίσει τους κ.κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώντας, στην κούρσα για τον «γαλάζιο» θώκο.

Από το βράδυ της Παρασκευής, την αντίθεσή τους στην αρχική απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη, είχαν εκφράσει δημοσίως οι τρεις έταιροι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ήδη κατά τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, ζήτησε να γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείο του Προέδρου της ΝΔ Σωτήρης Κορομάντζος διεμήνυσε τη θετική γνώμη του κ. Μεϊμαράκη. Μετά τα όσα ακολούθησαν, συνεργάτες του έκαναν λόγο για οργή του Ευ. Μεϊμαράκη και στόχευαν τον επικεφαλής της ΚΕΦΕ και Γραμματέα του κόμματος κ. Ανδ. Παπαμιμίκο με τον οποίο, όπως έλεγαν, «ο κ. Μεϊμαράκης έχει ως γνωστόν τις χειρότερες των σχέσεων».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Τουίτερ δήλωσε: «Δεν συμφωνώ στην απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη. Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ»

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας  επίσης μέσω Τουίτερ δήλωσε πως: «Κακώς ακυρώνεται η υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη. Θα πρέπει να συμμετέχει κανονικά εφόσον έχει τον  απαραίτητο αριθμό υπογραφών.

Ο Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε της εξής δήλωση: «Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ