Α. Γεωργιάδης: Λυπάμαι πραγματικά που με ''έκοψε'' η ΚΕΦΕ της ΝΔ - Στις 09.30 αύριο επανεξετάζεται η υποψηφιότητα του

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο κόψιμο της υποψηφιότητάς του από την ηγεσία της ΝΔ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το έμαθε με άκοψο τρόπο, από τα δελτία ειδήσεων.

«Μαθαίνω από τις Ειδήσεις ότι έκοψαν για τα λίγα λεπτά καθυστέρησης την υποψηφιότητά μου. Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπούμαι πραγματικά» ανήρτησε στο λογαριασμό του στο twitter.

Και αμέσως μετά ανακοίνωσε:

«Κατεβαίνω στην Συγγρού και θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων μου, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι διαφωνούν!»

Φτάνοντας στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης, πριν ανέβει στον τρίτο όροφο στα γραφεία της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, δήλωσε ότι θα καταθέσει ένσταση. Τόνισε επίσης ότι οι συνυποψήφιοί του «δεν έχουν αντίρρηση».

«Το να μαζέψω αυτές τις 50 υπογραφές ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου» τόνισε. Είπε ακόμη «βεβαίως και θα καταθέσω ένσταση» και αποκάλυψε ότι οι συνυποψήφιοί του Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας, δεν έχουν αντίρρηση για την εκπρόθεσμη υποβολή της υποψηφιότητάς του. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να επισημάνει: «Οχι με καβγά όμως. Τη ΝΔ την αγαπάμε δεν θέλουμε να την μικραίνουμε θέλουμε να την μεγαλώσουμε. Και αν θέλουμε να την μεγαλώσουμε πρέπει να ανοιχτούμε στην κοινωνία».

Μετά το tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε ξανά σχεδόν τρέχοντας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως κάνει ένσταση για την απόρριψη της υποψηφιότητάς του και σημειώνοντας πως όλοι οι συνυποψήφιοί του θεωρούν άδικη αυτή την απόφαση. Η ένστασή του, θα συζητηθεί το Σάββατο στις 09.30 το πρωί από την ΚΕΦΕ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ