Αγγελοπούλου σε Τσίπρα ενώπιον Κάλαμος- Κατσιματιδη: Να έχεις ιδέες αλλά να είσαι και doer

Συμβουλές στη δεξίωση στην οποία ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους ομογενείς να επενδύσουν γιατί πλέον «δεν υπάρχει δικαιολογία» 
 

Να επενδύσουν στην Ελλάδα κάλεσε τους επιχειρηματίες ομογενείς επιχειρηματίες ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεσμεύτηκε ότι εκείνος από την πλευρά του θα προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται.  

"Η Ελλάδα σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Ξέρω ότι όλοι σας αγαπάτε την Ελλάδα. Tώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για να απέχετε καθώς η χώρα μπήκε σε περίοδο πολιτικής σταθερότητας, με κυβέρνηση τετραετίας η οποία «έχει στρατηγικό όραμα για τη χώρα. Δεν έχει σημασία αν είσαι δεξιός η αριστερός είμαστε όλοι Έλληνες.", ήταν το μήνυμα του Πρωθυπουργού, ο οποίος εστίασε επίσης στην μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος αλλά και του δημοσίου τομέα.  

Μεταξύ των ομογενών εκατομμυριούχων που έδωσαν το παρών στην δεξίωση του Hellenic Initiative στον Πύργο 4 του World Trade Center, ήταν οι Τζον Κάλαμος και  Τζον Κατσιματίδης ενώ το παρόν έδωσε και η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία μάλιστα είπε σύμφωνα με το New Greek TV προλόγισε τον Πρωθυπουργό και είπε:  «Αν ζητούσε τη δική μου συμβουλή θα του έλεγα ότι το σημαντικό δεν είναι να έχεις ιδέες άλλα να είσαι doer, να κάνεις πράξη αυτά που λες".   Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν, Δ. Αβραμόπουλος. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ