Σκουριές: Βραβεύτηκε η ''Ελληνικός Χρυσός'' για τον τομέα Υγιεινής και Ασφάλειας παρουσία του Γιώργου Κατρούγκαλου

Την υψηλότερη διάκριση για την πολιτική και τις πρακτικές της στον τομέα της Υγιεινής και Ασφάλειας, έλαβε η ''Ελληνικός Χρυσός'' που τιμήθηκε με τα βραβεία “Winner” και “Gold” του θεσμού Health and Safety Awards, στην διάρκεια που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, παρουσία του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Πρόκειται για μια διάκριση που επιβραβεύει την πολιτική και την φιλοσοφία της Ελληνικός Χρυσός, στον Τομέα της Υγείας και Ασφάλειας και πιστοποίει την τήρηση των υψηλότερων και αυστηρότερων προδιαγραφών δίνοντάς της την πρωτιά στον τομέα υγείας και ασφάλειας στον κλάδο των μεταλλευτικών βιομηχανιών και χρυσό μετάλλιο στον τομέα ετοιμότητας και διαχείρισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.

«Για μας η Υγεία και Ασφάλεια, δεν είναι απλά μια δέσμευση, είναι τρόπος ζωής, και μεταφράζεται σε όλο το φάσμα των πρακτικών αλλά και στην καθημερινότητά μας στα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Και αυτό το κατακτήσαμε μέσα από διαχρονική προσπάθεια συνεργασίας» δηλώνει ο υπεύθυνος του ολοκληρωμένου Τμήματος Υγείας της Ελληνικός Χρυσός, Βασίλης Βασιλειάδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ