Φωτογραφίες & βίντεο που προκαλούν οργή και θλίψη: Αποτρόπαιος βασανισμός και εξευτελισμός λύκου στην ΠΓΔΜ

Τους άνδρες που έπιασαν λύκο και τον υπέβαλλαν σε ασύλληπτη κακοποίηση και τρομακτικά βασανιστήρια αναζητούν οι αρχές στην ΠΓΔΜ. Tο οπτικό υλικό δείχνει το τραυματισμένο λύκο, ακόμα ζωντανό, δεμένο στο μπροστινό μέρος οχήματος και έναν άνδρα να τον γρονθοκοπεί.

Στο βίντεο, που καταγράφηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες στο χωριό Karbinci στα ανατολικά, φαίνεται το άτυχο ζώο να κοιτάζει τους βασανιστές του χωρίς να μπορεί να κάνει οτιδήποτε για να γλιτώσει από τα βασανιστήρια.

Οι άνδρες γελούν και αστειεύονται με το αβοήθητο ζώο πριν το αρπάξουν από το λαιμό και του βάλουν με βία τσιγάρα στα ρουθούνια, σαν να τον αναγκάζουν να καπνίσει.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε γυρίστηκε το βίντεο αυτό που δόθηκε στη δημοσιότητα από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων της οργάνωσης Anima Mundi που επιδιώκουν την καταδίκη των σαδιστών.

«Αυτή είναι εικόνα ενός σαδιστή που θέλει να δείξει πόσο άνδρας είναι χτυπώντας ένα ανυπεράσπιστο ζώο», τονίζει η Anima Mundi.

«Δεν τους έφτασε που το ξυλοκόπησαν τόσο που να φτάσει στα όρια του θανάτου, ήθελαν να κάνουν τα τελευταία λεπτά ζωής αυτού του υπέροχου άγριου ζώου όσο πιο επώδυνα μπορούσαν», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι άνδρες έχουν αναγνωριστεί αλλά τα ονόματα τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ