Ρόδος: Κυνήγησε τον διαρρήκτη με σπαθί & η γυναίκα του... τραβούσε φωτογραφίες

Βγαλμένη από ταινία θρίλερ ήταν η εμπειρία ενός ζευγαριού με τρία παιδιά, όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε έναν άγνωστο να προσπαθεί να μπει στο σπίτι τους στην περιοχή του Καρακόνερου στη Ρόδο και τον… φωτογράφισε, ενώ ο άνδρας τον πήρε στο κυνήγι κραδαίνοντας ένα… σπαθί!

Η σύζυγος εργαζόταν στον υπολογιστή της, όταν είδε έξω από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα τον δράστη που προσπαθούσε να σχίσει τη σήτα για να μπει στο σπίτι. Κράτησε, όμως, την ψυχραιμία της και, αντί να βάλει τις φωνές που θα τρομοκρατούσαν τα κοιμισμένα παιδιά της, σήκωσε το κινητό της και τράβηξε… φωτογραφία τον επίδοξο εισβολέα, ο οποίος τα έχασε τυφλωμένος από το φλάς!

Ο δράστης το έβαλε στα πόδια, αλλά η γυναίκα ξύπνησε τον σύζυγό της, ο οποίος άρπαξε ένα… σπαθί που είχε στο σπίτι και άρχισε να τον καταδιώκει! Τελικά, ο επίδοξος «μπουκαδόρος» κατάφερε να ξεφύγει, αλλά η φωτογραφία που τράβηξε η ψύχραιμη γυναίκα αποδείχθηκε πολύτιμη, καθώς τον αναγνώρισαν οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για έναν τσιγγάνο που κατοικεί στον κοντινό καταυλισμό και είχε απασχολήσει ξανά τους αστυνομικούς για διαρρήξεις και κλοπές. Μάλιστα,, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», είχε συλληφθεί και πάλι μία ημέρα νωρίτερα  αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του! Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφάλειας δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα κλοπής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ