Έρχεται το Πρωινό του ΑΝΤ1! Με Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά αλλά & η Αργυρώ με την Λίτσα Πατέρα

Η πιο καλοκουρδισμένη «ομάδα» του Πρωινού αυτή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είναι «κλασικά» εδώ!  Το Πρωινό ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα του, την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 10:00!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνουν για μια ακόμη σεζόν, καθημερινά, το αγαπημένο Πρωινό σας και επιστρέφουν με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα: θετική ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση, νέες ενότητες έκπληξη και φυσικά την πιο κεφάτη -ανανεωμένη- παρέα! Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη και ο Άρης Καβατζίκης, υποδέχονται στην ομάδα την Μαρία Ηλιάκη και όλοι μαζί θα απογειώνουν το κέφι κάθε μέρα!

Σταθερή αξία του πρωινού… η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα που παρέχει καθημερινά πλήρη ενημέρωση γύρω από τ’ άστρα, τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους.

Σημαντική βεβαίως στο πρωινό είναι πάντα… η γεύση! Η αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι εδώ για να  αποκαλύψει μοναδικά μυστικά γεύσης, tips απόλαυσης, αλλά και συνταγές που θα απογειώσουν τη μαγειρική σας! Όσο για τις γλυκές γεύσεις; Ο άρτι αφιχθείς Διονύσης Αλέρτας αναλαμβάνει δράση, παρουσιάζοντας συνταγές ζαχαροπλαστικής που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Το Πρωινό αγαπάει και τη διακόσμηση, για την οποία υπεύθυνος είναι και φέτος ο Σπύρος Σούλης, που δίνει για μία ακόμη σεζόν πρακτικές λύσεις για κάθε χώρο και κάθε περίσταση.

Την παρέα του Πρωινού συμπληρώνουν ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης, και ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία των τηλεθεατών καθώς και ο ειδικός διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος και η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα που δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές για σώμα και πνεύμα σε αρμονία. Μαζί τους, η beauty editor Σουζάνα Κεγκίτση και κορυφαίοι ειδικοί σε θέματα ομορφιάς και μόδας, για τις πιο προχωρημένες προτάσεις και συμβουλές!.

Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου Το Πρωινό έχει Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά! Έχει άποψη, ενδιαφέρον, ενότητες που έχουν αγαπηθεί αλλά και καινούριες που θα συζητηθούν και πολλές εκπλήξεις…!

Απολαύστε το… κλασικά εδώ! Καθημερινά στις 10:00 στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ