Η κόρη του Paul Walker μηνύει την Porsche για το θάνατο του πατέρα της - Τι απαντά η εταιρία;

“Είναι  θλιβερό να σκοτώνεται κάποιος σε ένα όχημα με το λογότυπό μας, αλλά εμείς πιστεύουμε τις αρχές, οι οποίες απέδειξαν πως το τραγικό δυστύχημα προέκυψε από την απρόσεκτη οδήγηση και την υπερβολική ταχύτητα” δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Porsche.

Η κόρη του Paul Walker, Meadow, είχε καταθέσει μήνυση τη Δευτέρα, με την οποία  κατηγορούσε την Porsche για εσφαλμένη σχεδίαση του μοντέλου 2005 Carrera GT Walker και ανίχνευση ρωγμών στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας της.

Συγκεκριμένα, η 16χρονη ισχυρίστηκε πως ο αδικοχαμένος ηθοποιός δεν σκοτώθηκε κατά την πρόσκρουσή του με δέντρα, αλλά ήταν ζωντανός μέχρι το αυτοκίνητο να τυλιχτεί στις φλόγες. Στη μήνυση αναφέρεται, επίσης, πως ο πατέρας της ήταν παγιδευμένος στη θέση του συνοδηγού και δεν κατάφερε να εγκαταλείψει το αμάξι,όσο εκείνο καιγόταν.

Να προστεθεί πως, παρόλο που η Porsche φαίνεται να έχει τις αρχές με το μέρος της, παραδέχτηκε πως δεν έχει επανεξετάσει τη δίκη και πως δεν θέλει να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: etonline.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ