Η νέα μόδα στη διασκέδαση: Pizza-bars! Δείτε τα πέντε καλύτερα στην Αθήνα (φωτογραφίες)

Έκαναν την εμφάνισή τους πριν από 2-3 χρόνια και έγιναν αυτομάτως μόδα. Πιτσαρίες με άρωμα... Νάπολης, χαμηλές τιμές, παραδοσιακές συνταγές πίτσας που γίνονται ανάρπαστες και παίρνουν κάθε βράδυ την ψήφο των Αθηναίων που κουράστηκαν να τρώνε πίτσα στον καναπέ του σπιτιού τους.

Έκαναν την εμφάνισή τους πριν από 2-3 χρόνια και έγιναν αυτομάτως μόδα. Πιτσαρίες με άρωμα... Νάπολης, χαμηλές τιμές, παραδοσιακές συνταγές πίτσας που γίνονται ανάρπαστες και παίρνουν κάθε βράδυ την ψήφο των Αθηναίων που κουράστηκαν να τρώνε πίτσα στον καναπέ του σπιτιού τους, όπως γράφει το iefimerida.gr.

Darling (Ψυρρή, Αθήνα)



Μοντέρνο κτίριο, με ευχάριστη και νεανική ατμόσφαιρα. Πόλος έλξης για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες όλων των ηλικιών. Οι περισσότεροι το προτιμούν κυρίως για φαγητό, και λιγότερο για την μπίρα αυτή καθεαυτή. Διαθέτει VIP δωματιάκι στον όροφο, που μπορεί να φιλοξενήσει μια μεγάλη παρέα, χωρίς να ενοχλεί τους υπόλοιπους θαμώνες.

 
Διεύθυνση: Σαρρή 18 & Σαχτούρη

 

Pizzoteca (Πειραιάς Κέντρο, Πειραιάς)



Οι Πειραιώτες έχουν το δικό τους pizza-bar. Το Pizzoteca απέναντι σχεδόν από το Δημοτικό θέατρο από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του διαθέτει επιτελείο μαγείρων που μαγειρεύουν μπροστά στα μάτια σου γεύσεις εμπνευσμένες από τη γειτονική χώρα σε χρόνο ρεκόρ.

 Διεύθυνση: Καραΐσκου 115 & Βασ.Γεωργίου Α

 

Coupepe (Πεντέλη, Αθήνα)



Το στέκι των Βόρειων που έβαλε την Πεντέλη και πάλι στο χάρτη της διασκέδασης δημιουργώντας νέα πιάτσα. Για πολλούς αποτελεί την καλύτερη πίτσα της Αθήνας σε ένα από τα πιο όμορφα, μικρά, χαριτωμένα και κυρίως φτηνά εστιατόρια. Ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων θυμίζει παραδοσιακή τρατορία της Ιταλίας.

 
Διεύθυνση: Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου

 

Matilde Pizza Bar (Γκάζι, Αθήνα)



Το Matilde στο Γκάζι και το μικρό του... αδελφάκι στο Ψυχικό αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές. Σε έναν χώρο ιδιαίτερα μικρό οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να γίνουν διάσημοι για την παραδοσιακή τους πίτσα, τα αγνά υλικά κατευθείαν από την Ιταλία αλλά και τις πρωτότυπες σαλάτες τους για όσους αναζητούν κάτι πιο light.

 
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 44

 

Capanna (Κολωνάκι, Αθήνα)



Πολυσυζητημένη άφιξη στην καρδιά του Κολωνακίου που αποδεικνύει τη δύναμη του word of mouth. Μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα και για να το επισκεφθεί κανείς χρειάζεται πια κράτηση τουλάχιστον... 2 μέρες πριν. Ο μάγειρας άρτι αφιχθείς από το Μιλάνο με παραδοσιακά πιάτα από τη χώρα του. Oλα καλοφτιαγμένα με μεγάλο «ατού» την πίτσα από τη Ρώμη. Ιδανική επιλογή για ένα casual δείπνο ή ένα πιο προσεγμένο lunch.

 
Διεύθυνση: Πλουτάρχου 38 & Χάρητος 42




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ