3,5 χρόνια φυλακή για τη γυναίκα που σκότωσε 77χρονο παιδεραστή - Πήρε το νόμο στα χέρια της

Σε φυλάκιση 3,5 ετών καταδικάστηκε σήμερα η Σάρα Σαντς, μία γυναίκα από το Σίλβερταουν του ανατολικού Λονδίνου, η οποία σκότωσε τον περασμένο Νοέμβριο έναν συνταξιούχο νοικάρη της, όταν πληροφορήθηκε ότι εκείνος κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά κατ' εξακολούθηση, για τα τελευταία 40 χρόνια.

Η 32χρονη γυναίκα αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια της όταν έμαθε ότι ο 77χρονος Μάικλ Πλίστεντ, ο νοικάρης της με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, κατηγορούνταν ότι κακοποίησε σεξουαλικά δύο παιδιά κάτω  των δεκατριών ετών. 

Το δικαστήριο είχε αφήσει ελεύθερο τον ηλικιωμένο με εγγύηση και του είχε επιτρέψει να συνεχίσει να μένει στο σπίτι της Σαντς, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Εξοργισμένη με τα όσα είχε πληροφορηθεί για το παρελθόν του Πλίστεντ, ο οποίος είχε καταδικαστεί 24 φορές στο παρελθόν για σεξουαλικά αδικήματα με θύματα παιδιά, η γυναίκα πήγε στο διαμέρισμα του άντρα για να προσπαθήσει να τον διώξει, έχοντας προηγουμένως καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Αντικρίζοντας τον 77χρονο παιδόφιλο, η γυναίκα εξοργίστηκε και άρχισε να τον βρίζει. Αυτό ωστόσο που την έβγαλε τελείως εκτός εαυτού ήταν το ειρωνικό χαμόγελο του Πλίστεντ, ο οποίος επιχείρησε να την πείσει ότι όλα αυτά τα αγόρια που υποστήριζαν πως τα κακοποίησε ήταν ψεύτες. 

Σε αυτό ακριβώς το σημείο η 32χρονη γυναίκα του επιτέθηκε με το κουζινομάχαιρο που είχε πάνω της, μία πράξη που ομολόγησε η ίδια λίγες ώρες μετά στην αστυνομία. 

Το δικαστήριο αναγνώρισε αρκετά ελαφρυντικά στη γυναίκα, η οποία τελικά απαλλάχθηκε από την κατηγορία του φόνου και καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εν βρασμό ψυχής.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ