Tο ωραιότερο σπίτι στον κόσμο είναι εδώ: Με σαλόνι βυθισμένο στην πισίνα & θέα όλων των δωματίων στο απέραντο γαλάζιο

Ο Steve Fisher Αυστραλός, μεγαλοτραπεζίτης στην J. P Morgan & σήμερα επικεφαλής ενός μεγάλου fund, ζει και εργάζεται στη Σιγκαπούρη.

Θέλοντας να βλέπει ωκεανό και θάλασσα όπως είχε συνηθίσει στην πατρίδα του διάλεξε ένα τεράστιο κτήμα έξω από την πρωτευούσα με θέα πράγματι το γαλάζιο. Εκεί δημιούργησε για τον ίδιο και την οικογένειά του μια πολυτελέστατη κατοικία 5.400 τμ με πισίνα που ενώνει η περικυκλώνει όλο το σπίτι. Ανέθεσε λοιπόν στον κατάλληλο αρχιτέκτονα τον Guz Wilkinson που ειδικεύεται σε οικολογικές κατασκευές να του φτιάξει ένα παράδεισο. 

Το σημαντικό εδώ δεν είναι όμως ούτε η πολυτέλεια του σπιτιού ούτε η πισίνα, αφού αυτά με την πρώτη ματιά υποδηλώνουν το γεγονός ότι εδώ ζει μια ευκατάσταστη οικογένεια.

Ο λόγος που το σπίτι του προκαλεί εντύπωση βρίσκεται κάτω από την πισίνα! Ένα υποβρύχιο καθιστικό προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στην οικογένεια ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να κολυμπήσει τριγύρω. Το δωμάτιο δημιουργήθηκε μέσα στην πισίνα από παχύ ειδικό πλαστικό και κόστισε περί τα 2.000.000 δολάρια. 

Ο ιδιοκτήτης λατρεύει να καλεί φίλους και να απολαμβάνουν το ποτό ή το φαγητό τους. υποβρυχίως! Μάλιστα όταν το σπίτι ετοιμάστηκε ήταν εργένης, η οικογένεια ήρθε λίγο αργότερα όταν ερωτεύτηκε την 33χρονη σύζυγο του σήμερα και γρήγορα έκαναν δύο παιδάκια.

ΠΗΓΗ: nytimes.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ