Μίντοου Γουόκερ: H 16χρονη κόρη του σταρ του ''Fast and furious'' μηνύει την Porsche για τον θάνατο του πατέρα της

Επιβίωσε από τους τραυματισμούς που απέφερε στο σώμα του η σύγκρουση, αλλά υπέφερε έναν επώδυνο θάνατο καθώς κάηκε ζωντανός.

Αυτό υποστηρίζει στην μήνυση που κατέθεσε κατά της Porsche η 16χρονη κόρη του Πολ Γουόκερ. Σύμφωνα με το TMZ μάλιστα το οποίο έχει στη διάθεση του τα έγγραφα της μήνυσης, η Μίντοου Γουόκερ ισχυρίζεται ότι μετά το τροχαίο με την Porsche Carrera GT στην οποία επέβαινε ο πατέρας της, η ζώνη τού συνέθλιψε τον κορμό σπάζοντας του τα πλευρά και την λεκάνη με αποτέλεσμα να παγιδευτεί στη θέση του και να μην μπορεί να απεγκλωβιστεί.

Πιο συγκεκριμένα, η 16χρονη υποστηρίζει στην μήνυση που κατέθεσε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο δεν ξέσπασε απευθείας αλλά μετά από ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα, αλλά ο πατέρας της αν και ζωντανός, είχε εγκλωβιστεί.

Επιπλέον οι δικηγόροι της Μίντοου Γουόκερ ισχυρίζονται ότι η Porsche γνώριζε ότι η Carrera GT είχε «ιστορικό σε ζητήματα αστάθειας και ελέγχου» και υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να έχει λυθεί με ένα σύστημα διαχείρισης σταθερότητας το οποίο θα απέτρεπε κάθε παρέκκλιση. Όπως λένε μάλιστα η εταιρεία σκόπιμα αποφάσισε να μην εγκαταστήσει το εν λόγω σύστημα στην Carrera GT αν και ήταν στο στάνταρ πακέτο όλων των άλλων μοντέλων.

«Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι η Porsche Carrera GT είναι ένα επικίνδυνο αυτοκίνητο. Δεν πρέπει να είναι στους δρόμους. Και εμείς δεν θα έπρεπε να μην έχουμε τον Πολ Γουόκερ και τον φίλο του Ρότζερ Ρόντας», αναφέρει ο δικηγόρος της 16χρονης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ