Πανέμορφο είναι το πρώτο μοντέλο της H&M που φοράει μαντήλα & εντυπωσιάζει (Φωτό - βίντεο)

Για πρώτη φορά, 23χρονη μουσουλμάνα γίνεται μοντέλο σε καμπάνια για ανακύκλωση ρούχων της πολύ γνωστής εταιρίας H&M. Δίχως να καταπατά τα θρησκευτικά της πιστεύω, η Mariah Idrissi, από το Πακιστάν, θα πάρει μέρος στην επόμενη καμπάνια της εταιρίας, φορώντας τη μαντήλα.

Όπως δήλωσε η ίδια, "Αισθάνομαι πως οι γυναίκες που καλύπτουμε το κεφάλι μας με μαντήλα, συχνά δεχόμαστε ρατσισμό από τον κόσμο της μόδας". "Είναι γνωστό πως οι γυναίκες με μαντήλα αγνοούνται από τη βιομηχανία της μόδας. Είναι πραγματικά καταπληκτικό που μία τόσο μεγάλη και γνωστή εταιρία ρούχων, όπως η H&M, αναγνωρίζει πλέον και αυτές τις γυναίκες".

Αν και στην αρχή ήταν δύσπιστη, αφού πήρε την άδεια από του γονείς της, πήρε μέρος σε αυτό το εγχείρημα, αφού επρόκειτο και για "καλό σκοπό". Η εταιρία έδειξε σεβασμό προς το νεαρό μοντέλο και αρκέστηκε στις επιθυμίες της για το πως ήθελε η ίδια να φωτογραφηθεί. Της παρασχέθηκε ειδικός χώρος για να ντυθεί, με αποκλειστική γκαρνταρόμπα. 

Η καμπάνια, στην οποία θα λάβουν μέρος ακόμη ένας ηλικιωμένος άνδρας εξαρτημένος στα ναρκωτικά και ένας μποξέρ με προσθετικό άκρο κλείνει με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. "Δεν υπάρχουν άλλοι κανόνες στον χώρο της μόδας, μόνο ένας: Ανακυκλώστε τα ρούχα σας!''.

 

Πηγή: Metro.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ