Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα έγιναν στην έναρξη της πρεμιέρας της - Η ''Βασίλισσα'' της tv πιο όμορφη από ποτέ με λευκό φουστάνι

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και φορώντας ένα εντυπωσιακό άσπρο φόρεμα, η ξανθιά παρουσιάστρια, είπε την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές

Πρεμιέρα έκανε η όμορφη Ελένη, σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ανανεώνοντας το σταθερό τηλεοπτικό ραντεβού της με το κοινό. Ανανεωμένη, μαυρισμένη και φορώντας ένα εντυπωσιακό άσπρο φόρεμα, η ξανθιά παρουσιάστρια, είπε την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές.

«Περιμένετε να δειτε κόσμο και κοσμάκι», είπε γελώντας η Ελένη Μενεγάκη, «αλλά θα δείτε το τρίο "Συνταξιούχο'', πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη. Στο πλευρό της παρουσιάστριας, στην έναρξη της εκπομπής, ήταν οι σταθεροί συνεργάτες της, οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, δεν ξέχασε τις δύο συνεργάτιδες της, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και την Αντωνία Καλλιμούκου και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που φέτος δεν θα βρίσκονται στην εκπομπή. Αφού έστειλε στην Ελιάνα και στην Αντωνία, τα χαιρετίσματα και την αγάπη της,  ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουν, από εδώ και στο εξής. «Και ενώ φέτος δεν είμαστε μαζί, εξακολουθούμε να είμαστε μαζί», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ