Ο παραμυθένιος γάμος των Ινδών στη Μύκονο με τριήμερο γλέντι, επίχρυσα μαχαιροπίρουνα, κόκκινα χαλιά και κόστος 2 εκ. ευρώ!

Τρεις ημέρες γλεντούσαν οι εκατοντάδες καλεσμένοι - Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος ανήλθε σε 2 εκατ. ευρώ

Το πρώτο βράδυ ζευγάρι και καλεσμένοι γιόρτασαν σε διάσημο εστιατόριο κατώ από τους μύλους της χώρας σε ένα σκηνικό με συνδυασμό αρχαίας και σύγχρονης Ελλάδας. Κοπέλες με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες μοίραζαν επίχρυσα στεφάνια στις κυρίες, ενώ όπου και να γύριζες το βλέμμα σου έβλεπες τουλίπες. Το ζευγάρι έφτασε με δόξα και τιμή πατώντας σε κόκκινο χαλί που ξεκινούσε από την Αλευκάντρα μέχρι την είσοδο του εστιατορίου. Κάτω από τους μύλους στήθηκε ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι με συρτάκι και τους καλεσμένους να σπάνε πιάτα και να χορεύουν μαζί με Μυκονιάτες που έσερναν τον χορό.

Τη δεύτερη ημέρα το γλέντι μεταφέρθηκε στο Nammos και την κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρρούς, που είχε γεμίσει όλη με τεράστιες ανθοστήλες ενώ το τελευταίο βράδυ περιλάμβανε δεξίωση στο περίφημο Avaton, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις δημιουργίες των καλύτερων σεφ με επίχρυσα μαχαιροπήρουνα και με την συντροφιά τεράστιων μπουκέτων με τριαντάφυλλα, τα οποία σε αριθμό ξεπερνούσαν τα 5.000. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, το ζευγάρι ξόδεψε συνολικά για το «γαϊτανάκι» των δεξιώσεων και πάρτυ το ποσό των 2.000.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ