Το Ποτάμι για την ομιλία Τσίπρα: Ανέξοδες υποσχέσεις & καμιά κουβέντα για ανεργία - capital controls

«"Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια" λέει ο λαός μας και αυτή ήταν η σκέψη όσων είχαν το κουράγιο και το χρόνο να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Τσίπρα στους υπουργούς του», σχολίασε το Ποτάμι επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για υποσχέσεις για αποτελέσματα χωρίς κανένα συγκεκριμένο στόχο και υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις, χωρίς μεταρρυθμίσεις.

«Ανέξοδες, δηλαδή, υποσχέσεις μαζί με διαβεβαιώσεις για… αξιοπρέπεια. Καμιά κουβέντα για τους ανέργους, τους νέους που θα φύγουν έξω, τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα πληρώσουν φόρο ακόμη και με μηδενικό εισόδημα, για τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους λόγω της ευφυούς ιδέας Τσίπρα για capital controls», αναφέρει το Ποτάμι και προσθέτει ότι ήταν αστείο η προειδοποίησή του πρωθυπουργού προς τους υπουργούς του ότι θα κριθούν εντός εξαμήνου.

«Μιλάμε για τους ίδιους κατά κανόνα υπουργούς που δεν έκαναν τίποτα για επτά μήνες και ελλείψει άλλων προσώπων ανέλαβαν απλώς να ξαναζεστάνουν τις καρέκλες τους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ