To dress code των κυριών της νέας κυβέρνησης στο πρώτο υπουργικό: Η in fashion Τζάκρη & το μπλε κοστούμι της Κουντουρά

Στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Τσίπρα του Ιανουαρίου, αυτός που είχε μαγνητίσει τα βλέμματα ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Το σηκωμένο πέτο στο σακάκι για να φαίνεται η κόκκινη γραμμή και το ροζ σημειωματάριο είχαν, τότε, συζητηθεί. Στην πρώτη συνεδρίαση της κυβέρνησης Τσίπρα του Σεπτεμβρίου επιστρέψαμε στα κλασικά. Οι γυναίκες ήταν οι σταρ... 

Η Θεοδώρα Τζάκρη, παρότι δεν συμμετέχει στο υπουργικό συμβούλιο καθότι υφυπουργός, βρέθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων στις πίσω καρέκλες, ντυμένη, όπως πάντα, στην πένα και φορώντας ρούχα στην τελευταία λέξη της μόδας. Μια γκρι πένσιλ φούστα συνδυασμένη με ένα σακάκι με εντυπωσιακό δίχρωμο, ασπρόμαυρο ρεβέρ τα οποία είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι nude peep toe γόβες. 

Η πιο στιλάτη του υπουργικού για μια ακόμη φορά ήταν η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά με την κλασική επιλογή του μπλε κοστουμιού. 

Πάντως, αυτή που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η υφυπουργός αρμόδια για τα θέματα Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά η οποία επέλεξε ένα φόρεμα το οποίο μόνο απαρατήρητο δεν θα μπορούσε να περάσει: Πορτοκαλί-μαύρο με κίτρινες φωσφοριζέ λεπτομέρειες (ίδιου χρώματος ήταν και η γραβάτα του Τέρενς Κουίκ) το οποίο είχε συνδυάσει με μια κόκκινη-ροζ τσάντα. 

Σταθερές στις επιλογές τους για λιτές κλασικές γραμμές ήταν και η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, η Θεανώ Φωτίου, η Σία Αναγνωστοπούλου και η Ράνια Αντωνοπούλου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ