Απόκτησε τέλειους γλουτούς & βγάλε τα skinny jeans από την ντουλάπα

Το καλοκαίρι πέρασε αλλά τα skinny jeans και τα εφαρμοστά κολάν σου κλείνουν το μάτι από την ντουλάπα. Δεν χρειάζεται να λιώνεις στο γυμναστήριο για να χάσεις πόντους και λίπος από την περιοχή των γλουτών, ενώ παράλληλα να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Κόψε τη ζάχαρη και το αλάτι

Μείωσε την καθημερινή ποσότητα που καταναλώνεις σε αλάτι και ζάχαρη. Σίγουρα τα ανάλατα φαγητά δεν είναι ό,τι πιο γευστικό, αλλά φρόντισε να μην ξεπερνάς τα 1.500 ml αλατιού σε καθημερινή βάση όπως και τα 20 γρ. ζάχαρης. Ή θα πρέπει να κόψεις τον απογευματινό καφέ ή να αρχίσεις να τον απολαμβάνεις χωρίς ζάχαρη. Θα δεις μεγάλη διαφορά στο σώμα σου.

Κατανάλωσε πολύ νερό
Όταν πίνεις πολύ νερό, μειώνεις τις πιθανότητες των πονοκεφάλων, ενώ παράλληλα ενυδατώνεσαι και καταπιέζεις το αίσθημα της πείνας. Το νερό αναζωογονεί το δέρμα και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να σηκωθείς και να γεμίσεις το ποτήρι σου με νερό; Καν μάλιστα προσθέσεις λίγο λεμόνι με τζίντζερ, μόλις έφτιαξες το δικό σου αντιοξειδωτικό.

Βάλε φαντασία στην αεροβική γυμναστική
Αν το έχεις πάρει απόφαση να διώξεις κάθε ίχνους λίπους στο σώμα σου, τότε πρέπει να «παίξεις» με τους παλμούς σου. Για να αρχίσεις να βλέπεις διαφορά, ξεκίνα άμεσα ωριαία άσκηση 5 φορές την εβδομάδα η οποία θα εναλλάσσει έντονες ασκήσεις με ξεκούραση. Το αποτέλεσμα θα είναι να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου και να καις περίπου 200 θερμίδες παραπάνω σε καθημερινή βάση. 

Άλλαξε τη διατροφή σου
Σίγουρα η ένταξη της ημερήσιας άσκησης στο πρόγραμμά σου, θα σε ενδυναμώσει, αλλά αν δεν αλλάξεις τη διατροφή σου μην περιμένεις θαύματα. Άφησε έξω αυτά που ξέρεις πολύ καλά πως συνέβαλαν στη συσσώρευση του λίπους στο σώμα σου, ακολούθησε τον κανόνα των 5 γευμάτων, και μην ξεχνάς να αφήνεις το πιρούνι κάτω αμέσως μόλις νιώσεις γεμάτη, προκειμένου να μάθεις να ελέγχεις τη λαιμαργία σου. 

Κοιμήσου
Και όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο θεραπευτικό και δυναμωτικό για τον οργανισμό σου από το να ακολουθείς ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου τουλάχιστον 7 ωρών. 

Τομέας Κυτταρίτιδα
Δεν είσαι μόνη, μην αγχώνεσαι. Το 80 -90% των γυναικών υποφέρουν από τη μάστιγα που κρύβεται πίσω από το όνομα κυτταρίτιδα. Όσο περισσότερο όμως γυμνάζεσαι και μειώνεις το ποσοστό λίπους στον οργανισμό σου τόσο περισσότερη θα είναι και η διαφορά στο κορμί σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ